Ha elszegényedünk, nem tudunk segíteni az ukrán menekülteken – Politikai Hobbista Varga Bencével 2022.03.28.

Ha elszegényedünk, nem tudunk segíteni az ukrán menekülteken – Politikai Hobbista Varga Bencével

Ha elszegényedünk, nem tudunk segíteni az ukrán menekülteken – Politikai Hobbista Varga Bencével

A világ egyik legnagyobb kihívása a szépelgő fotelmoralistákkal folytatott vita. Ők egyszerűen képtelenek felfogni, hogy amit akarnak és amit szeretnének, az lehetetlen. Nem lehet egyik pillanatról a másikra minden kereskedelmi csapatot megszakítani az oroszokkal, mert nyáron már éheznénk, télen pedig meg is fagynánk. Ez nem túlzás, ez a rideg valóság. Hiába jönnek muciológusok érzékeny lelkük összes fájdalmával, meg hogy ezzel segítünk az ukránoknak – még ez sem igaz. Ha mi nem adnánk orosz gázt az ukránoknak, akkor bibliai katasztrófa valósulna meg Ukrajnában. Arról nem is beszélve, hogy ha nincs energiánk, akkor gazdaságunk sincs, szóval nem lenne miből segíteni a menekülteket és humanitárius segélyeket küldeni Ukrajnába.
Feltörték a nemzetisport.hut, hogy kormányellenes propagandával fárasszák azokat, akik reggel a sporthírekre éheztek. A Hobbista tett pár észrevételt ez ügyben. A legfontosabb ezek közül az volt, hogy aki szeretné az egész országra kiterjeszteni az akolmeleg Telex-444-Klubrádió univerzumot, ahol senkinek nem dönthetne szabadon, hogy mely orgánumokat olvassa, az egy büdös kommunista.
MZPt rejtegetik a balos médiában, kínosnak érzik a saját megváltójukat. A Hobbista viszont egész héten közszolgálati perceket tart, amely keretében bemutatja az ellenzéki közös miniszterelnök-jelölt legemlékezetesebb produkcióit az elmúlt másfél hónapból. A nézők pedig majd szavazhatnak, melyik volt a leginkább cringe. Íme, az első két performansz
A második félidőben Varga Bence építész, a Teampannon vezető tervezője volt a Hobbista vendége. Az ő csapatuk dolgozott együtt a világhírű japán mesterrel, Sou Fujimotóval a városligeti Zene Háza tervezésén. Pontosabban persze nem csak ők, hanem összesen 150 hazai és 30 külföldi mérnök. Az épület nem véletlenül nyert már számos rangos nemzetközi díjat, és az sem véletlen, hogy egy japán tervezőt kértek fel rá. Nem azért, mert a magyarok ne tudnának nagyszerű épületeket tervezni, hanem mert egy japánnak egészen más a gondolkodása, és olyan szemléletet hoz magával, ami az európaiaknak maguktól sosem jutna eszébe. A beszélgetés során az épület számos egyedi eleme képen is felbukkan, és alaposabban is megismerhetjük, és a szakember segítségével némi bepillantást kapunk a titkokba is… fénykutak, okostető, és egy olyan gépészeti rendszer, hogy a fal (vagyis inkább az álmennyezet) adja a másikat.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture