Ha orosz vagy, jaj neked! – Politikai Hobbista Dr. Milkovits Istvánnal 2022.03.03.

Ha orosz vagy, jaj neked! - Politikai Hobbista Dr. Milkovits Istvánnal

Ha orosz vagy, jaj neked! - Politikai Hobbista Dr. Milkovits Istvánnal

Jó pár aljasság történt már a világban, a világpolitikában a történelem során, általában olyankor, amikor valamilyen az együttélés elemi szabályait, megállapodásokat, elveket nem tartottak be. De van egy olyan politikai-történelmi jelenség, ahol már maga az elv az egyik legaljasabb dolog a világon. Ezt alkalmazták a magyarokkal és a németekkel szemben a második világháborút követően a csehszlovákok, szovjet támogatással a háttérben. Akár a történelem perverz igazságtételének is tekinthetnénk, de semmi igazságosság nincs abban, hogy ma ugyanezt alkalmazzák világszerte ártatlan orosz emberekkel, akiknek semmi köze Putyinhoz vagy a háborúhoz. Ja, hogy mi ez az “elv”? A történelemben jártasak tutira tudják már, de az adásból mindenki számára kiderül…
Egy hír is jutott a mai adásra: hétfőtől eltörlik nálunk is a járványügyi korlátozó intézkedéseket. De persze a pszichózisban szenvedő, józan eszüket elvesztett O1Gharcosok, akiket a Telex kommentszekciójában fújt össze a szél, ebben is megtalálják a rosszat. És azt, amiért ebben is tudnak Orbánra haragudni.
A második félidő ezúttal nagyon a tudományé volt. Két héttel ezelőtt Dr. Boross László volt a Hobbista vendége, aki friss kutatási eredményekre hivatkozva elmesélte, hogy Darwin evolúciós elmélete mehet a kukába… most viszont Dr. Milkovits István botanikus, egyetemi tanár vette kicsit védelmébe a “fajok eredetét”. Pontosabban egy nagyon komoly, tudományos ismeretterjesztő 20 percet tartott nekünk evolúcióról, genetikáról, és arról, hogy a bibliai teremtéstörténet tulajdonképpen maga az evolúció. És egy új kifejezést is tanulhattunk: Istenhívő materializmus.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture