Ha nézett vagy és népszerű, a woke-libernyákok találnak indokot az eltörlésedre – Politikai Hobbista Enyedi Ernővel

Ha nézett vagy és népszerű, a woke-libernyákok találnak indokot az eltörlésedre – Politikai Hobbista Enyedi Ernővel

Ha nézett vagy és népszerű, a woke-libernyákok találnak indokot az eltörlésedre – Politikai Hobbista Enyedi Ernővel

Joe Rogan tündöklése és eltörlése tanulságos történet mindenki számára, aki nem szeretné, ha az Egyesült Államok pár éven belül kommunista diktatúrává váljon. Tényleg ennyi idő van megállítani a kínai kulturális forradalom mintájára szervezett amerikai kulturális forradalmat.
Joe Rogan nem állított semmit, csak kérdezett. Több száz izgalmas emberrel beszélgetett, többek között a kötelező oltás ellenfeleivel, de a kötelező oltást pártoló szakemberekkel is. Mégis elindult ellene a vádaskodás, ami – mint ilyenkor megszokott – hamar átcsapott az eltörlésbe. A Spotifyt addig zsarolták, míg Rogant nyilvános önkritikára, a Spotifyt pedig több mint 70 adás letörlésére kényszerítették.
Ám ezzel nem elégedtek meg a wokelibernyákok, ők teljesen ki akarják törölni a nyilvánosságból Joe Rogant. Ahogy korábban eltűnt Alex Jones, Gavin McInness, vagy Milo Yannopoulos is. Képtelenek elviselni, hogy százszor annyi ember kíváncsi Rogan műsorára, mint ahányan a libernyák propagandára. Sőt, magát a tőlük eltérő véleményt nem képesek elviselni, mert túl primitívek a párbeszédhez.
Nagy idők nagy tanúja – A Hobbista számos korábbi vendégére lehetett már ezt mondani, különösen azokra, akik a rendszerváltozás körüli zavaros időszakot átélték, sőt, sokszor ott voltak az események közepén. Enyedi Ernő is ilyen: a magyar hanglemezkiadás, és általában a popzene átalakulásának aktív részese volt. A Hungaroton állami monopóliumát felváltó maszek lemezkiadók közül az egyik legelsőt alapította, de Modern Talking kazetták sokszorosításával is foglalkozott, amíg házkutatást nem tartottak nála. Szóval sokmindent átélt, és sokmindent el is mondott, még ha a 22 perc nem is volt elég a modernkori magyar popzene teljes történetének elmesélésére. Viszont a végén megláthattuk egy percre Jeszi örökös kedvenc magyar zenekarát…
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture