Márki-Zay igen, Nagy Attila Tibor és Nagy József nem fogadná el a milliárdos Bige László támogatását 2021.12.07.

Márki-Zay igen, Nagy Attila Tibor és Nagy József nem fogadná el a milliárdos Bige László támogatását

Márki-Zay igen, Nagy Attila Tibor és Nagy József nem fogadná el a milliárdos Bige László támogatását

A kartellel gyanúsított és a magyar gazdákat megkárosító baloldali milliárdossal, Bige Lászlóval tárgyalt Márki-Zay Péter, aki minden támogatást elfogad az oligarchától – erről vitázott a Polbeat Pankrációban Lánczi Tamás, Szolomayer Balázs és Nagy József, valamint Nagy Attila TiborSzolomayer Balázs szerint súlyos ügyekkel kéne elszámolnia Bigének, de ez nem zavarja Márki-Zayt, ami érthetetlen. Lánczi Tamás kiemelte, az is furcsa, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje dollárokról beszél egy magyar kampányban, míg Nagy József azt egyértelműsítette, hogy ő biztosan nem fogadna el pénzt Bige Lászlótól.
Az Európai Bizottság is elérkezettnek látta az időt arra, hogy kereszténygyalázásba fogjon – vezette fel saját témáját Lánczi Tamás. Elhangzott, az elmúlt napokban láthattunk szakállas Szűz Máriát és előkerült egy politikailag korrekt szótár is Helena Dalli esélyegyenlőségi uniós biztostól, ami eligazít, hogy a karácsonyt hogyan ne nevezzük karácsonynak.
A Pesti TV vitaműsorának mind a négy főszereplője egyetértett abban, hogy a hivatali vesztegetéssel gyanúsított Völner Pál államtitkárnak menni kell és mennie kellett, jogos Völner lemondása, mint ahogy a képviselő mentelmi jogát is ki kell adni. Nagy Attila Tibor az ügy miatt az esztergomi körzetet is nyerhetőnek véli Völner bukása után, amire Lánczi Tamás úgy reagált, Magyarországon a Fidesz a legnagyobb és legprofibb, legszervezettebb párt, és ahogy Borkai Zsolt utódját is meg lehetett találni villámgyorsan, aki ráadásul népszerű és kedvelt polgármester is, úgy Esztergommal kapcsolatban az ellenzék se igyon előre a medve bőrére.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture