Nagy Attila Tibort bíróság elé állítják, a budapesti forgalmat teljesen megállítják, az MSZP tagokat kiállítják! 2021.07.04.

Nagy Attila Tibort bíróság elé állítják, a budapesti forgalmat teljesen megállítják, az MSZP tagokat kiállítják!

Nagy Attila Tibort bíróság elé állítják, a budapesti forgalmat teljesen megállítják, az MSZP tagokat kiállítják!

Csizmadia Tamás jött, jósolt, és nyert! Pár adással ezelőtt már hangot adott annak a véleményének, hogy Budapest közlekedésének totális megbénításával az a célja a főpolgármesternek, hogy dugódíjat szedjen. Az LMP budapesti elnöke, Ferenczi István a mai napon már nyíltan egyetértett a Levegő Munkacsoport azon kezdeményezésével, hogy budapesti útdíjat vezessenek be. Így a publicistának abszolút igaza volt, hogy a fő cél a budapesti autósok megsarcolása.
Az ellenzéki előválasztás miniszterelnök-jelöltjeinek népszerűségéről készített felmérést hozta témául Huth Gergely. A Kutatócentrum a felmérés alapján azt a konklúziót vonta le, hogy Jakab Péter támogatottsága messze magasabb, mint Dobrev Klára és Karácsony Gergelyé együttvéve. Megérte? – Kérdezte Nagy Józsefet a Pesti TV programigazgatója, utalván arra, hogy ők (mint ellenzéki újságírók) emelték fel a milliomos krumplikirályt sztárpolitikusnak. Őt azonban ez a kérdés hidegen hagyta, szerinte az ellenzéki előválasztáson minden kiderül.
Továbbra is tartja magát Nagy József ahhoz a véleményhez, hogy az ellenzéki önkormányzatokat kivéreztetik, erre hozta új példának a dunaújvárosi iparűzési adó átcsoportosítását. Pintér Tamás, jobbikos polgármester által levezetett pénzügyi statisztika alapján ezzel minden egyes dunaújvárositól száz-százezer forintot vesz el a kormány.
Nagy Attila Tibor kegyeletsértés miatt áll bíróság elé hamarosan, ami a március végi halálkampányként elhíresült monológjában hangzott vagy nem hangzott el.
Ő továbbá azt vetette fel, hogy az MSZP-ből sorra lépnek ki és zárják ki a tagokat. Érdekesnek tartotta a kettősséget ez ügyben, kérdése az volt: kirobbannak az ellentétek az ellenzéki pártok helyi szervezetei között vagy ez az erőviszonyok tisztázódására utal?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture