A bal karéjban nem tudták megválaszolni, hogy miért terjesztett a balliberális média öt napon át oltásellenes hazugságot a Sinopharm vakcina hatékonyságáról 2021.05.12.

A bal karéjban nem tudták megválaszolni, hogy miért terjesztett a balliberális média öt napon át oltásellenes hazugságot a Sinopharm vakcina hatékonyságáról

A bal karéjban nem tudták megválaszolni, hogy miért terjesztett a balliberális média öt napon át oltásellenes hazugságot a Sinopharm vakcina hatékonyságáról

Az Egészségügyi Világszervezet, a WHO ma az ajánlást is kiadta a Sinopharm vakcinához, amiből kiderül, hogy az az időseket is védi. A Portfolio egy cikke indította azt a hazugságcunamit, miszerint a kínai oltás a 60 év felettieket nem védi. A WHO ezzel teljesen ellentétes állásponton van, de ezt már a balliberális média nem közölte le, elnézést sem kért a fals hírek öt napon át való terjesztéséért. Huth Gergely témájára a két bal karéjban helyet foglaló vitapartner nem tudott mit reagálni.
Csizmadia Tamás témáját Nagy József elítélte, de mindnyájan egyetértettek abban, hogy Czeglédy Csaba oltásellenes, és káros mind a bal- mind a jobboldal számára.
Nagy Attila Tibor és Nagy József gondolatai –újra– azonosak voltak. Mindketten Heiko Mass, német külügyminiszter véleményét hozták arról, hogy Magyarország nem tervezi az Európai Unióval közösen, egyhangú nyilatkozatban elítélni Kínát a hongkongi demokrácia eltiprásáért. Hogy valóban „teljességgel érthetetlen-e” ez a lépése a magyar kormánynak, az kiderül a Polbeat Pankráció legfrissebb adásából.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture