Megint a bűnöző vádolja az áldozatot 2021.07.08.

Megint a bűnöző vádolja az áldozatot

Megint a bűnöző vádolja az áldozatot

Feltűnően el van tűnve Karácsony Gergely. Mi lehet ennek az oka? El fog-e fáradni az őszi előválasztásig vagy sem? Ezzel a Törcsi Péter által feltett kérdéssel kezdődött a Polbeat Pankráció mai vitája.
Nagy Józsefet -újra- az ellenzéki önkormányzatok kivéreztetése foglalkoztatta. Témája szerint a Belügyminisztérium 25 millió forint feletti összeget osztott szét önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására, de Budapest ellenzéki kerületei ebből a juttatásból nem kaptak. Felmerült, vajon ha több támogatást kapnának az ellenzéki városrészek, városok, akkor (jobban) tudnának-e gazdálkodni a vezetőik a rendelkezésre álló vagyonnal.
Lánczi Tamás erősen bírálta, hogy az Európai Parlament kijelölt jelentéstevője egy olyan személy, akit 2014-ben pornográf felvételek terjesztéséért elítéltek. Úgy véli, megint a bűnöző vádolja az áldozatot.
Nagy Attila Tibor egyetértett a helyzet súlyosságával, szerinte sem vet jó fényt az Európai Unióra, hogy a máltai politikus, Cyrus Engerer ilyen múlttal a magyarországi pedofiltörvényt támadja.
Nagy Attila Tibor emellett felszólította a magyar kormányt és a kormánypártiakat, hogy fejezzék be a komcsizást, hogyha már Kövér László is egy posztkommunista szerb politikussal, Ivica Dacsitytyal ölelkezik nyilvánosan.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture