Nagy Attila Tibort Huth Gergelynél kereste telefonon a rendőrség 2021.05.20.

Nagy Attila Tibort Huth Gergelynél kereste telefonon a rendőrség

Nagy Attila Tibort Huth Gergelynél kereste telefonon a rendőrség

Ugyan még nem tudni az okát, de Magyarország nem írta alá az uniós tagállamok közös nyilatkozatát az izraeli-palesztin konfliktusról. Ezzel rövid időn belül másodjára egyedül ment szembe Magyarország az EU-s széllel. Nagy József és Nagy Attila Tibor szerint ebből egyértelműen látszik, hogy Magyarország merre pozícionálja magát a térképen.
Természetesen szóba került a műsorban a főpolgármester/ miniszterelnök jelölt jelölt, Karácsony Gergely adjunktusi tevékenysége a Corvinus Egyetemen, hogy az vajon jogszerű volt-e.
Szó került továbbá arról, hogy Kövér László, az Országgyűlés elnöke megvonta a szót Jakab Pétertől, miután a Jobbik elnöke a Parlamentben a fideszes képviselőket „ficsúrnak” nevezte.
Végül heves vita Dull Szabolcs, a Telex főszerkesztője és Dorosz Dávid, a baloldal kampányguruja baráti találkozójáról alakult ki. Hatással van-e egy újság függetlenségére egy ilyesmi találkozó?
A műsorból kiderült, hogy Nagy Attila Tibort Huth Gergelynél kereste telefonon a rendőrség, hiszen feljelentést tettek ellene. Erre azért az eszmefuttatásáért került sor, amit az azóta „halálkampányként” elhíresült monológjában fejtett ki.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture