Nagy Attila Tibor a Polbeat Pankrációban vallotta be, az Európai Bizottság Brüsszelből besegít a magyar ellenzéknek Orbán megbuktatásában 2021.07.24.

Nagy Attila Tibor a Polbeat Pankrációban vallotta be, az Európai Bizottság Brüsszelből besegít a magyar ellenzéknek Orbán megbuktatásában

Nagy Attila Tibor a Polbeat Pankrációban vallotta be, az Európai Bizottság Brüsszelből besegít a magyar ellenzéknek Orbán megbuktatásában

Nyomdaipari vállalkozó, vagy politikus lesz-e egy év múlva a momentumos Cseh Katalin, és óriási kamu, vagy nagyon is komoly botrány a Pegazus-ügy – ezen két fő téma adta a Pesti TV vitaműsorának, a Polbeat Pankrációnak a gerincét, amelyben ezúttal Mráz Ágoston SámuelPindroch Tamás, Nagy József és Nagy Attila Tibor voltak Szarvas Szilveszter vendégei. Mráz és Pindroch szerint itt az ideje, hogy Fekete-Győr András is lépjen Cseh Katalin ügyében, a momentumos politikusnak pedig el kell számolnia az uniós pénzekkel, és a korábbi állításaival. Nagy József ezzel kapcsolatban arról beszélt a Pankrációban, hogy ha korrupciós ügyről van szó, akkor Cseh Katalinnak távoznia kell a közéletből, de szerinte nincs itt sok látnivaló, hiszen az uniós források 90 százalékát fideszesek nyerik. Mráz Ágoston légből kapott számnak nevezte Nagy József adatát és arra kérte az újságírót, bizonyítsa állításait.
A pankrációs vita legérdekesebb része azonban kétség kívül az volt, amikor Nagy Attila Tibor elemző nyíltan bevallotta, az Európai Bizottság Brüsszelből besegít a magyar ellenzéknek Orbán megbuktatásában. “Nagyon is el tudom képzelni, hogy az Európai Bizottság elérkezettnek látta az időt, hogy miután a magyar ellenzék egyre inkább összefog egymással, így a bizottságnak nagyobb lehetősége van kívülről támogatni az ellenzéket a kormány megbuktatásában” – mondta Nagy Attila Tibor, Mráz Ágoston pedig visszakérdezett: Magyarország szivatása és zsarolása tehát azért történik, hogy Karácsony Gergely legyen a miniszterelnök? Nagy Attila Tibor szerint igen, lehet ilyen megfontolás, mert az Európai Bizottságban egykori pártpolitikusok ülnek, az ellenzéket most komolyabban lehet venni, így keményebb eszközöket is bevet a bizottság, hogy megbuktassa Orbánt. “És ez jogállamiság?” – reagált egy költői kérdéssel Mráz.
Nézzétek meg a teljes vitát!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture