Mi a kapcsolat Putyin humora és Bige műtrágyája között? – Politikai Hobbista Ókovács Benedekkel 2021.11.19.

Mi a kapcsolat Putyin humora és Bige műtrágyája között? – Politikai Hobbista Ókovács Benedekkel

Mi a kapcsolat Putyin humora és Bige műtrágyája között? – Politikai Hobbista Ókovács Benedekkel

Bident elaltatták arra az időre, amíg a bíróság felmentette Rittenhouse-t. A németek viszont nem pihennek, folytatták a nagyszerű filmsorozatukat, amiben arra készítik fel a lakosságot, hogy néha nem lesz fűtés és villany. A roppant megható kisfilmben most egy szerelmespár romantikázott gyertyafénynél, sapkában, egy közösen kibontott szardínia konzerv társaságában. És ez csak úgy megtörtént velük, beköszöntött az energiaszegénység kora. Ha meg valakit hibáztatnak miatta, akkor rögtön az oroszokat veszik elő, meg a fizikát és a franciákat.
Putyin felhívta Lukasenkót és hatalmasat viccelődtek. Előadták a migránsok emberi jogaiért aggódó féleszű eurokratát. Nyilván sokkal jobban szórakoznánk, ha nem a lengyelek, illetve egész Európa kárára tréfálkoznának. A cél persze az, hogy az EU visszavonja a Fehéroroszország elleni szankciókat, amivel mi is jól járnánk. Sőt, lehet, hogy a jövő évi élelmiszer-termésünk is ezen múlik, ugyanis ők Európa legnagyobb műtrágya exportőrei. És mi rá fogunk szorulni a fehérorosz termékekre, miután Bige László, akinek itthon monopóliuma van a műtrágyára, nem akar műtrágyát értékesíteni a magyar gazdáknak. Inkább eladja keletre. Mert így áll bosszút amiatt, hogy a GVH megvágta pár milliárddal, miután balos oligarchaként kartellezett is.
A második félidőre Ókovács Benedek csatlakozott a csapathoz. Persze, hogy Ókovács Szilveszter fia, de erről még csak említés sem esett a műsorban, hiszen a srác saját jogán érdemli meg a Hobbista vendégfotelét. A konstansonline.hu diákweboldalt 12 társával együtt csinálja, de emellett más közéleti csatornákra is készít videókat. Határozottan állítja, hogy a gimnazisták körében sokan érdeklődnek a közélet iránt, és ha nem is feltétlenül deklarált, elkötelezett jobboldaliak még, de a normalitás talaján állnak, és nem veszik be a sok-sok bullsitet, például hogy a férfiak is szülhetnek. Szóval nem érett még meg a világ a pusztulásra…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture