Izgalmas-e és megfelelő hangsúlyt fektet-e az adott történésekre az Elk*rtuk című film? 2021.10.26.

Izgalmas-e és megfelelő hangsúlyt fektet-e az adott történésekre az Elk*rtuk című film?

Izgalmas-e és megfelelő hangsúlyt fektet-e az adott történésekre az Elk*rtuk című film?

Az Elk*rtuk című film valós, megtörtént eseményeket mutat be, ez tény. Izgalmas-e és megfelelő hangsúlyt fektet-e az adott történésekre? Nos, ezt mindenki döntse el maga, nézzétek meg a filmet, ha pedig érdekel titeket az erről szóló vita, kattintsatok a lejátszásra!
Nagy József Hadházy Ákosra, mint hiteles forrásra hivatkozva támadott meg egy felcsúti beruházást, aminek keretében híd, kilátó, étterem és terasz épülne. Baj az, ha egy település kap forrást értelmes, közhasznú dolgokra? A vitából kiderül.
Karácsony Gergely unja a politikát. Kivételesen konszenzus volt a vitapartnerek között abban, hogy ilyet egy felelős politikus nem mondhat, ha mégis, akkor nem tör kimagasló közéleti babérokra. Az ellentmondás mégsem maradt ki a műsor ezen részéből sem, hiszen Karácsony teljesítménye és a baloldali politikusok Gyurcsánytól való függése körül a két oldal között mindig erős vita alakul ki – nem történt ez máshogy most sem.
A Békemeneten körülbelül százszor annyian vettek részt, mint az összellenzék által szervezett, ellentétes pólust képviselni hivatott rendezvényen. Ez mutatná azt, mi történik, ha Gyurcsányék kiállnak Márki-Zay mögül?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture