Az Ügy: A magyar népet nem lehet leváltani! – Megszólalnak az eredeti Békemenet szervezői és a 2021-es résztvevői 2021.10.23.

Az Ügy: A magyar népet nem lehet leváltani!

Az Ügy: A magyar népet nem lehet leváltani!

Rendhagyó módon készült Az Ügy című műsor, hiszen ma arról a Békemenetről jelentkezik, melynek talán még sosem volt olyan aktualitása, mint most. A kormány melletti kiállást határontúli testvéreink is fontosnak tartják, így rájuk is számítanak a Békemenet szervezői. Önök emlékeznek még arra, miért volt szükség az első, 2012-es Békemenetre? Mi volt az akkori helyzet, mi tette kiemelten fontosnak? Egyebek mellett erről is beszélnek majd az ötletgazdák: Stefka István, Bencsik András és Csizmadia László. Az ok-okozati összefüggés után arra is rávilágítunk majd, hogy miért hasonló most a helyzet ahhoz, ami akkor és ami napjainkban tapasztalható.
Az Ügy mai adásában megszólal néhány résztvevő is, akiket arról kérdeztünk, ő személyesen miért tartja fontosnak, hogy jelen legyen a rendezvényen, miért jött el a mai Békemenetre. Természetesen a PestiSrácok.hu és a PestiTV csapata, valamint főszerkesztőnk, Huth Gergely is elmondja, mit jelent az ő számukra a Békemenet, az eseményről a PestiTV élő adásban jelentkezik majd. Tartsanak velünk a Pesti TV-n szombaton, 21 órától!

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture