Az Ügy – Már a gyerekeinket akarják: itt az igazság a pedofiltörvény körüli hisztériáról 2021.06.28.

Az Ügy - Már a gyerekeinket akarják: itt az igazság a pedofiltörvény körüli hisztériáról

Az Ügy - Már a gyerekeinket akarják: itt az igazság a pedofiltörvény körüli hisztériáról

Nehezen vettem rá magam, hogy foglalkozzunk ezzel a témával, annyira gyomorforgatónak tartom, azonban eljutottunk oda, hogy tényleg  meg kell húznunk a vonalat az LMBTQ propaganda számára, hogy végre megértsék: eddig és ne tovább! El a kezekkel a gyerekeinktől! Az Ügy mai adásában bemutatjuk, hogyan vezették félre és miként dezinformálták a társadalmat a pedofil-törvényről az ellenzékiek, akik a normalitásnak totálisan ellentmondva még tüntetést is szerveztek annak megszavazása ellen, azt harsogva, hogy kirekesztő és homofób a magyar kormány. De hogyan is jött be a képbe a másság? Egy gyermekvédelmi törvénnyel kapcsolatban? Elgondolkodtak már ezen? Ha nem, akkor most érdemes lesz velünk tartani, hogy megértsék, miről is van szó.

Önmagával azzal, hogy valaki homoszexuális, nincsen baj. A probléma ott kezdődik, hogy társadalmi témává vált mások nemi identitásával foglalkozni. Őszintén nem értem, miért is kell erről beszélnünk? Ki kíváncsi arra, hogy más hálószobájában mi történik, kivel és mit csinál? Mikor léptük át a Rubicont azzal, hogy szinte csak erről lehet hallani, azzal megspékelve, hogy fogadjuk el a másságukat? Szerintem kicsit fordítva ülnek a lovon. Miért probléma, ha a magyar kormány a gyermekek védelmében szigorít egy törvényt? Mi közük van a gyermekeinkhez…? Miért kell már kicsi koruktól érzékenyíteni őket, miért ömlik rájuk, miért is kellene egy ovisnak a szexualitásról tudnia? Gondolom, ezek a kérdések nem csak bennem fogalmazódtak meg és nyilván nem csak engem borzaszt el, ha egy kilencéves kisfiút lát menő sztriptíztáncosként vonaglani felnőtt férfiak/nők/valamilyen neműek előtt. Magyarország ismét haragra gerjesztette a haladó nyugatot azzal, hogy  a magyar társadalom egységesen felsorakozott a kabinet törvényszigorító terve mögött. Persze a baloldal nem volt hajlandó erre, a propagandasajtójuk és a baloldali hátország védelmébe vette a pedofil bűnözőket.

Az előterjesztést benyújtó Kocsis Máté szerint a gyermekek ellen irányuló szexuális jellegű bűncselekmények kapcsán „nincs bocsánat, nem lehet megértés. Nem rejtőzhetnek el többé a pedofil bűncselekményeket elkövetők, név szerint kereshető, fényképes nyilvántartás jön létre a törvényjavaslat alapján, szigorítják a szankciókat, és bővül a foglalkoztatási tilalom köre. A gyermekek sérelmére elkövetett szexuális, kizsákmányoló bűncselekményeket a civil szervezetek is elítélik, és támogatják a törvények szigorítását. Aki a gyermekeknek képes ártani, aki perverz vágyai tárgyává tesz egy gyermeket, az minimális toleranciára sem számíthat egy működőképes társadalomban. Mindenki bekerül a nyilvántartásba, aki korábban pedofil bűncselekményt követett el.

VAJON MILYEN TUDATMÓDOSÍTÁS KELLETT AHHOZ, HOGY ELHIGGYE AZT, HOGY AZ LMBTQ-EMBEREK ELLEN IRÁNYUL EGY GYERMEKVÉDELMI TÖRVÉNY?

Mindez persze óriási felháborodást váltott ki a balliberális média erős csúsztatásának köszönhetően. Emiatt még tüntetést is szerveztek, ahová a gyerekeket is elvittek. Persze a normalitás pártiak sem maradtak otthon, így Budaházy Eddáék sem, akik szintén megszólalnak mai adásunkban. Az ellenzéki agymosáson átesettek egyébként olyan dolog miatt demonstráltak, ami nem is létezik, mivel annak nincs valóságalapja. Az igazság az, hogy a törvény nem homofób, aki ezt állítja, valószínűleg el sem olvasta a jogszabályt. Magyarországon ugyanis senki sem szól bele abba, hogy a felnőttek miként élnek.  A magyar törvény nem vonatkozik a 18 év feletti felnőttek életére, szexuális szokásaira, sem az ő saját, felnőtt nyilvánosságukra. A pedofília büntetését szigorító törvény mindössze arról szól, hogy a családok önmaguk határozhassák meg a szexuális nevelés irányát.

CSAK NEM AZ A PROBLÉMA, HOGY NEM MEHETNEK AZ ISKOLÁKBA ÉRZÉKENYÍTENI A GYEREKEKET?

A jogszabály egyben megálljt parancsol az európai „genderőrületnek”, vagyis a nyílt társadalom szolgálatában álló európai döntéshozóknak.  Talán ez lehet a sarokkő, ez verte ki a biztosítékot az érzékenyítésben jártas lmbts-gittegyletnél.

Ez egy 2017-es megkeresés, amire nem válaszoltak. Már akkor tudni lehetett, hogy az LMBT-propaganda a szülők tudta és beleegyezése nélkül férkőzött az iskolákba…

A törvénycsomag legnagyobb vitát kiváltó eleme a pedofil-nyilvántartás lett, miután több baloldali szervezet és civilszervezet is támadta, adatvédelmi okokra hivatkozva. A baloldal védelmébe vette a pedofilokat, jobban aggódik az ő jogaikért, mint a gyermekekért.
Az indoklás szerint azért hozzák létre a nyilvántartást, hogy a hozzátartozók, valamint a gyermek nevelését, felügyeletét, gondozását ellátó személyek – gyermekük érdekeinek védelmében – ellenőrizni tudják a gyermekükkel közvetlenül kapcsolatba kerülő személyeket (például iskolai dolgozók, bébiszitterek, edzők), korábban elítélték-e őket ilyen jellegű bűncselekmény miatt. És ha úgy gondolják, erre semmi szükség, Az Ügyben bemutatjuk, miként vallja be egy pedagógus, hogy a gyerekekhez vonzódik.

A SZIVÁRVÁNYESERNYŐ ALATT A PEDOFILOKNAK IS JUT HELY

Erőteljes bírálatot kapott a törvény természetesen a Soros-féle Társaságtól is, akik egészen véletlenül nem emelik fel szavukat akkor, amikor muszlim közösségekben 10-12 éves kislányokat kényszerítenek idős férfiakhoz feleségnek. Ja, hogy az teljesen rendben van? Mint ahogyan az is, hogy az iszlám hívők közül van olyan közösség, ahol a homoszexuálisokat halálra ítélik? Érdekes, hogy róluk valamiért nem hallani a jogvédőktől. Mint ahogyan azt sem hangoztatják, hogy a Budapest Pride vezetősége eltiltotta a rendezvényén mindenféle megjelenéstől azt a liberális írónőt, Kiss Noémit, aki megpróbálta felhívni a figyelmet a szivárványközösségekben egyre inkább terjedő gyermekszexualizálásra, illetve a transzipar erőszakos gyermekpropagandájára.

AZ LMBT NEM TŰRI A MÁSSÁGOT – AKI NINCS VELÜK, ELLENÜK VAN

Úgy tűnik, főbenjáró bűnnek számít, ha a pedofilok ellen határozott fellépést várnak el a magyar emberek. Ezért támadják uniós szinten is a magyar szabályozást és ezért próbálják bemocskolni, lejáratni azokat, akik nyilvánosan is kifejezik nemtetszésüket. Gondoljanak csak Bagdy Emőkére, akit gyűlöletbeszéd vádjával állították a legkeményebb gyűlöletbeszéd és dehumanizálás kereszttüzébe, csak mert azt mondta, hogy “akiknél vannak ilyen elhajlások, azokkal a legnagyobb lelki finomsággal kell bánni”. De bennünket sem kímélnek, a gyurcsányista nyugatifény elnevezésű fröccsportál egy facebookos bejegyzésem miatt külön cikket szentelt a lejáratásomra és hergelte az ellenzékieket, azért, mert egyetértek azzal, hogy igenis listázzák azokat, akik szerint a pedofília nem bűn. Még Lendvai Ildikó is megszólalt a Népszavában, aki azon háborgott, hogy “listáznám” azokat, akik a jogaikért tüntetnek. Amellett, hogy ez ordas hazugság, mégiscsak elgondolkodtató. Vajon miért nem lehetett aggódó hangokat hallani akkor, amikor a fideszeseket listázzák és miért nem futottak Brüsszelig, amikor a Momentum noligarchia-alkalmazást készített olyan vállalkozásokról, amelyek “fideszes oligarchákhoz köthetőek”? Az persze rendben van és az is normális, hogy a fideszeseket lámpavasra kell lógatni és kirúgni az állásukból…míg azt, hogy a gyerekeinket védjük a szexuális ragadozóktól, főbenjáró bűn.

A CEU-MÍTOSZ UTÁN MOST LMBTQ-ELLENI HADJÁRATOT FANTÁZIÁLNAK – KÖSZÖNHETŐEN A HAZAI ELLENZÉKNEK

Az Ügy ma esti adásából sok más, különösen megdöbbentő adattal és információval bizonyítjuk: a liberálisok hazugságspirálja miatt zúdul hazánkra nemzetközi gyűlöletcunami, holott a 25 oldalas dokumentum egészen mást tartalmaz, mint amit ők akarnak elhitetni arról. A hazaárulás legújabb formája az elüldözött CEU-mítosza után most a pedofilok elleni törvény melletti kardoskodás lett. És csakúgy, mint ahogyan a Soros-egyetem még mindig Budapesten van, a most elfogadott törvénnyel kapcsolatos hisztériakeltés is alaptalan. 

A PestiTV Az Ügy című műsorában rávilágítunk arra, kik és miért is kaptak visítófrászt attól, hogy a magyar kormány egyértelmű tiltást adott a gyermekeket szexuálisan bántalmazó, molesztáló bűnelkövetők számára. Az is kiderül, hogy maga a törvénymódosítás túlmutat a gyermekvédelmen.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture