A nagy nyitás, kofliktusokkal 2021.05.10.

Bekövetkezett végre, amire hónapok óta vártunk, visszakaphattuk régi életünk egy jelentős részét.

Bekövetkezett végre, amire hónapok óta vártunk, visszakaphattuk régi életünk egy jelentős részét.

A ma esti Ügyből kiderül, hogyan indul újra több hónap bezártság után a megszokott életünk. Mivel jár a nyitás, hol és hogyan pihenhetjük ki az elmúlt időszak fáradalmait és nehézségeit? Megmutatjuk azt is, hogyan készülnek a Balaton parti polgármesterek, szolgáltatók és fesztivál szervezők a nyitás utáni életre és a nyári szezonra.
Például megtudhatjuk, hogy a strandokon kell-e majd maszkot viselni és kötelező lesz-e a védettségi igazolvány. Apropó, védettségi igazolvány…
A több millió önkéntes önavatott virológus országában megszokhattuk, hogy vannak, akik mindent jobban tudnak, mint az orvosok és azok a szakemberek, akiknek ez a munkája, a hivatása. Ezúttal sincs másként. Akik eddig az oltás ellen uszítottak, most a védettségi igazolvány ellen uszítanak és diszkriminációt emlegetnek. Vajon diszkrimináció-e az, ha azokat, akik saját maguk, családjuk és a társadalom iránti felelősségvállalásból oltattak és ezért szabadabban élhetnek mint azok, akik a járvány elleni harcban semmire sem hajlandóak?!
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture