Az Ügy: Dorosz Dávidot az Egyesült Államokban képezték ki arra, miként manipulálhatják a választókat 2021.07.27.

Az Ügy: Dorosz Dávidot az Egyesült Államokban képezték ki arra, miként manipulálhatják a választókat

Az Ügy: Dorosz Dávidot az Egyesült Államokban képezték ki arra, miként manipulálhatják a választókat

Mesterséges imázst építettek fel neki az amerikai demokrata körökből érkező kampánytanácsadók, amelynek fő célja az „őszinte”, „esetlen”, de „emberséges” és így „szerethető” jelölt képének kialakítása, vagyis a “srác, a szomszédból”. Mindebből már valószínűleg sejtik, kiről is lehet szó. Igen, Karácsony Gergely kampányának kulisszatitkait fedjük fel az Ügy szombati adásában a Pesti TV-n (21 óra), melyben bemutatjuk azt az embert is, aki úgy jön-megy Amerika és Magyarország között, hogy szinte lehetetlen követni.

Megdöbbentő volt a 2019-es önkormányzati választások sikere, s hogy minek is köszönhetően alakult ez így, sokan, sokféleképpen magyarázzák. A kulcsember szerintünk Dorosz Dávid és Ficsor Ádám, akik olyan kampánystratégiát dolgoztak ki, amellyel az lett volna a csoda, ha nem érnek el ilyen eredményt.

Természetesen semmi sem a véletlen műve. Dorosz és Ficsor az Egyesült Államokban szerzett kellő tapasztalatot és hátteret mindehhez. Úgy tűnik, a Párbeszéd politikusait valami elementáris erővel vonzza Amerika. Szabó Tímea mellett ugyanis Dorosz Dávid is éveket töltött el az USA-ban és landolt újra Magyarországon, hogy megbuktassa a regnáló kormányt. Az Ügyben bemutatjuk, miként sikerült manipulálni a szavazókat.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture