Mire van nagyobb szükségünk: saját reptérre vagy „gumikeresztény” Márki-Zay-ra? A ma esti Polbeatben kiderül! 2021.10.19.

Mire van nagyobb szükségünk: saját reptérre vagy „gumikeresztény” Márki-Zay-ra? A ma esti Polbeatben kiderül!

Mire van nagyobb szükségünk: saját reptérre vagy „gumikeresztény” Márki-Zay-ra? A ma esti Polbeatben kiderül!

Lehet jobboldali valaki, akit az MSZP támogatott, és aki mögé már a DK is beállt? Lehet keresztény az, aki szemkilövetőket menteget? És vajon lehet miniszterelnök az, akinek nincs frakciója?
Fenyegetésnek értékelhető Gyurcsány Ferenc Facebookon elmondott beszéde a parlamenti többségről? Tény, ami tény: a köztársasági elnök bárkit javasolhat kormányfőnek, azonban a miniszterelnök személyéről végső soron az Országgyűlés dönt. A rendszerváltás óta hagyomány, hogy az államfő a legnagyobb frakcióval rendelkező pártból javasol miniszterelnököt, Márki-Zay pedig még frakcióval sem rendelkezne egy esetleges baloldali győzelem esetén 2022-ben? Vajon itt lépne színre Gyurcsány, mint a baloldal legerősebb pártjának elnöke, és fúrná meg a hódmezővásárhelyi polgármester kormányfői ambícióit?
A reptér visszavásárlásával hazánk szuverenitása tovább erősödne, ráadásul a profit garantált! A baloldali kormány eladta, de a pénznek „lába kelt”, ezzel szemben a nemzeti kormány – a világ szinten egyedülálló családtámogatás nyújtása mellett – most jó eséllyel indul, hogy visszavásárolja a stratégiai fontosságú építményt.
Náci karlendítés a Gyurcsánnyal összefogott Jobbikon belül. Most akkor megváltozott páért, vagy minden maradt a régi, csak a hatalomért még az ördöggel is összefognak?

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture