Lánczi Tamás nem hallgatja végig Nagy Attila Tibort, ha épp nem érdekes amit mond 2021.08.07.

Lánczi Tamás nem hallgatja végig Nagy Attila Tibort, ha épp nem érdekes, amit mond

Lánczi Tamás nem hallgatja végig Nagy Attila Tibort, ha épp nem érdekes, amit mond

A kedd esti Polbeat Pankrációban Mészáros Nóra vendégei egy könnyednek nem mondható témával, de lightos vitával indítottak. A szájkarate azonban gyorsan hevessé alakult. Lánczi Tamás magát meg nem hazudtolva védte álláspontját az egész adáson keresztül.
Lánczi témája az Afganisztánból elindult migránsáradat volt, ami azután következett be, hogy Joe Biden kivonta az amerikai csapatokat az országból. Ausztria és Franciaország már most bejelentette, hogy nem kíván migránsokat befogadni. Mikor és hol fognak megjelenni akkor ezen embertömegek? Vajon Magyarországot ez miképp fogja érinteni? Nagy József nem tudja pontosan, hogy hány ember fog “kopogtatni” a magyar határnál, ahogy azt sem, hogy mikor lesznek pontosan az országgyűlési választások 2022 áprilisában. Az időpont Csizmadia Tamás borítékja miatt merült fel, aki Tamás Gáspár Miklós azon kijelentését hozta magával, hogy nem biztos, hogy a baloldaliaknak részt kell venniük az országgyűlési választásokon, ha neonácik és/vagy újfasiszták közül lehet választaniKiderült, hogy Nagy József a Kétfarkú Kutyapártra tenné le inkább a voksát, ha a választókerületében jobbikos politikus lenne az összefogási opció. TGM gondolataival Nagy Attila Tibor nagyrészben egyetért, emellett kifejtette, hogy nem tetszik neki, ha politikusok börtönnel fenyegetőznek. A politikai elemző kifejtette, hogy Csikász Brigitta titkosszolgálati „lehallgathatását” jobb volna, ha Gyurcsány Ferenc a politikától mentes független bírói hatalomra bízná. A lehallgatást Nagy József tényként kezelte, és a belügyminisztériumban már tévékenykedett Csizmadia Tamás tudását kétségbe vonta.
Lewis Hamilton és Sebastian Vettel éles kritikával illette a magyar kormányt és a „homofób pedofiltörvényt”. Az adás utolsó pár percében aztán kemény vita alakult ki arról, hogy van-e az autóversenyzőknek joga a hazai szabályozást bírálni, illetve hogy az bárkit érdekeljene. Van-e különbség aközött, hogy magyar bírálja a németbrit politikát, vagy a németbrit közvélemény a magyar politikát.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture