A CNN riportere vajon a drogok után a Magyarországról való hazudozásról is képes lesz leszokni? – Politikai Hobbista Balla Ferenccel 2021.09.23.

A CNN riportere vajon a drogok után a Magyarországról való hazudozásról is képes lesz leszokni? – Politikai Hobbista Balla Ferenccel

A CNN riportere vajon a drogok után a Magyarországról való hazudozásról is képes lesz leszokni? – Politikai Hobbista Balla Ferenccel

Richard Quest feltette a kemény kérdést Szijjártónak, hogy pusztán azért, mert ő az LMBTQ kombinációt képviseli a magánéletben, pedofilnak tartja-e őt a külügyminiszter. A nyugati médiamunkások gyógypedagógusa persze elmagyarázta neki, hogy miről szól a törvény, de a Hobbista inkább a riporter személyével foglalkozott. Az elnyomott és megbántott szexuális kisebbségek szószólójaként mutatkozó Questet ugyanis 2008-ban elkapták, amint kilógó brekkenccsel, csizmaszárában egy műbrokival, totál bedrogozva kóricál a Central Parkban.
Most éppen egy ózdi jobbikos bukott le, hogy mégsem sikerült megváltoznia. Egy lengyel holokauszt múzeum előtt lendített a neonáci kölyök, aki emellett az összefogott ellenzék egyik jelöltje, és többek között a DK is támogatja. A Hobbista feltette a szokásos költői kérdéseit. Vajon hozzá is leugrik majd kampányolni Karácsony Gergő és Dobrev Klára? Lesz közös, hátbaveregetős fotó Iványi Gáborral? A Pa dalol neki majd Ózdon, miközben Farkas a fehér cipőfűzős bakancsában megtáncoltatja Fekete-Győr Andrást? Utána pedig megvigasztalja Jakabot, és megtörli a szipogó orrát, mert lejákobozták?
Texasban szigorú és nem mellesleg alkotmányellenes abortusz törvényt szavazott meg a republikánus többség. Hogy miért és hogy mi ezzel a céljuk, azt a Hobbista elmagyarázza. Spoiler: nem azért, hogy Texasban teljesen betiltsák az abortuszt, hanem egész Amerikára nézve vannak terveik.
A második félidőben Balla Ferenc erdélyi politikus, az RMDSZ Kolozs megyei tanácsosa, a válaszúti Kallós Zoltán alapítvány igazgatója vendégeskedett a Hobbistában. Szó esett az általa vezetett intézményről, amely több száz, összesen negyven különböző településről érkező magyar gyermek számára biztosítja a magyar anyanyelvi oktatást.
Emelett általában az erdélyi magyarság perspektíváiról, a nyelvi-etnikai-kulturális fennmaradás feltételeiről, illetve az ennek érdekében végzett feladatokról szólt a beszélgetés. És persze a Kárpátaljával való összehasonlítás sem maradhatott el, ha már Varga Ádám is ott ült a kispadon.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture