Nagy Attila Tibor újra tippeket oszt a baloldalnak 2021.07.29.

Nagy Attila Tibor újra tippeket oszt a baloldalnak

Nagy Attila Tibor újra tippeket oszt a baloldalnak

Szabadfogásos hangulatokat idézett a mai Polbeat Pankráció, ahol Jeszenszky Zsolt, Nagy Attila Tibor, Huth Gergely és Nagy József ültek a vendégszékekben.
Elsőként Jeszi kérdését fejtegették a felek, aki arra volt kíváncsi, a bal karéj tudja-e mennyibe kerül a Balatonon a lángos. Felháborodását a közhangulat negatív befolyásolásával kapcsolatban önszorgalomból hozott étlapról készített képekkel fokozta.
Csakugyan ár-kérdéssel és közhangulat befolyásolásával foglalkozott Nagy József is, aki az alapvető élelmiszerárak növekedését, az infláció emelkedését kifogásolja. Okozója volt-e ennek a koronavírus vagy sem? Csak Magyarországot érinti a probléma vagy világszintű-e a baj? Nagy Attila Tibor mindenesetre ebben a témában újra tipposztási lehetőséget látott, s szót ragadott. Véleménye szerint a baloldalnak ez lehetőség arra, hogy az áremelkedésből adódó negatív közhangulatot kihasználja, éljen a lehetőséggel, hogy az elégedetlenséget a maga javára fordítsa.
A Pesti TV élőben jelentkezett a hétvégén szabadon megrendezett Pridefelvonulásról, ahol csatornánk riportereit az „elfogadó” LMBTQfanoktól atrocitás érte. Hejner Krisztián, a Jobbik kapuvári vezetője sértegette kollégáinkat, csatornánkat pedig minősíthetetlen jelzőkkel illette. Huth Gergely témájához hozzáfűzte, az idők változnak, az évek szállnak tova- utalván ezzel arra, hogy a Jobbik száznyolcvan fokos fordulatot vett az utóbbi időben.
Mészáros Nóra vendégei remek vitahangulatot teremtettek, a politikai adokkapokot visszanézhetitek a Pesti TV honlapján.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture