Jár-e a taccsra rúgott labdáért 11-es? Brüsszel szerint igen, benne van a szabálykönyvben – Politikai Hobbista Huber Márkkal, az ifjú youtuberrel 2021.07.22.

Jár-e a taccsra rúgott labdáért 11-es? Brüsszel szerint igen, benne van a szabálykönyvben - Politikai Hobbista Huber Márkkal, az ifjú youtuberrel

Jár-e a taccsra rúgott labdáért 11-es? Brüsszel szerint igen, benne van a szabálykönyvben - Politikai Hobbista Huber Márkkal, az ifjú youtuberrel

Egyik kedvelt libernyák toposz az Unióval folytatott viták kapcsán, hogy ha beléptünk egy klubba, akkor tartsuk is be a játékszabályokat. Vagy távozzunk. Ez azt jelenti, hogy kifogytak az érvek az adott libernyák álláspont mögül, ezért minősítik rögtön játékszabállyá a véleményüket. Pedig lehetne akár jogászkodni is, hiszen könnyű eldönteni, hogy mi a játékszabály. Elég hozzá fellapozni a szabálykönyvet, és akkor felesleges vitázni azon, hogy vajon egy taccsra rúgott labdáért jogosan követel-e tizenegyest a brüsszeli csapat.

Minden konfliktus mögött persze a pénz áll. Ez a gyermekvédelmi törvény esetében sincs másképpen. Ha a magyar parlament nem fogadja el a gyermekvédelmi törvényt, akkor más kifogást találtak volna. Egész egyszerűen nem szeretnék, ha az Unió keleti fele eljutni arra a fejlettségi szintre, ahol az egykorvolt, minket elválasztó szögesdróton túli országok vannak.

Már 2010-ben sem tetszett nekik, hogy Magyarországon az elsődleges szempont a magyar emberek érdeke, de ez a migránsválság alatt igazolódott be csak igazán. Akkor épült be a köztudatba az „álprobléma” nevű jelenség, ami azóta is akkora álprobléma, hogy tizenéves gyereklányok életébe kerül Ausztriában, Németországban és a Willkommen-kultúra egész területén. Amikor mindenki kitalációnak nevezte azt a többmilliós embertömeget, ami Európa felé tartott, akkor a magyar kormány időben reagált, kerítést épített és népszavazáson kért megerősítést. Ma pont ugyanez a menetrend a brutális LMBTQ nyomulás alatt. Reagálás, jogi kerítés és népszavazás.

A második félidőben Huber Márk, ifjú youtuber, a most indult Mélyütés vlog gazdája ült be a vendégszékbe. Jeszivel megbeszélték, hogy a fiatalok 20 alatt egyáltalán nem reménytelenek. Őket még nem hülyítette meg teljesen az agymosás, az indoktrináció, amit különösen az egyetemeken nehéz elkerülni. Simán képesek érdeklődni a politikai iránt, és a Telex-szalagcímek helyett érteni és értelmezni a valóságot. Márk egyébként 1 órával az adás előtt tudta meg, hogy sikerült a felvételije az első helyen megjelölt Pázmány jogi karra, így az ezért járó gratulációkat is elsőként itt vehette át.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture