Politikai Hobbista Fürjes Balázzsal – Hogyan tudja az állam fejleszteni a fővárost, ha közben a főpolgármester mindent megfúr? 2021.02.04.

Politikai Hobbista Fürjes Balázzsal - Hogyan tudja az állam fejleszteni a fővárost, ha közben a főpolgármester mindent megfúr?

Politikai Hobbista Fürjes Balázzsal - Hogyan tudja az állam fejleszteni a fővárost, ha közben a főpolgármester mindent megfúr?

Bejelentette visszavonulását Berki Krisztián. Vajon azért, hogy békésebb, nyugodtabb körülmények között vasaltathassa a heréit? Vagy valami másról lenne szó? Esetleg valaki másról?
A visszavonult sportolók sokkal kevésbé visszavonult, ám mindentől és mindenkitől független közéleti szereplők is felbukkannak a mai Hobbistában, a független publicista Puzsér Róberttől a még függetlenebb főpolgármester Karácsony Gergelyen és a nála is függetlenebb DK-s és Jobbikos politikusoktól egészen a legfüggetlenebb ügyvéd Magyar Györgyig.
És egy-két könnycsepet is elmorzsolt a csapat – ja, nem -.a korábban még Párttörténeti Intézetként ismert Politikatörténeti Intézetért, amelyet már a rendszerváltáskor sóval kellett volna behinteni, de 30 éven át sikerült itt maradniuk, a kommunizmus egyik utolsó maradványaként.
A második félidőben Fürjes Balázs, a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára ült be a vendégfotelbe. Szó esett a mai napon bejelentett hatalmas vasútfejlesztési programról, de új Duna-hídakról, alagutakról és úgy általában a Budapest belső kerületeibe naponta beingázó egymillió emberről is. És persze a legfőbb kérdés: képes lehet-e az állam együttműködni egy olyan polgármesterrel, ak a város érdekei helyett rendre a mögötte álló erők politikai szempontjait helyezi előtérbe…

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture