Kitalált karakterek: néger vikingek és a várost valóban vezető főpolgármester – Politikai Hobbista Liebmann Katalinnal 2021.02.11.

Kitalált karakterek: néger vikingek és a várost valóban vezeto fopolgármester - Politikai Hobbista Liebmann Katalinnal

Kitalált karakterek: néger vikingek és a várost valóban vezeto fopolgármester - Politikai Hobbista Liebmann Katalinnal

A Jobbik szalonképesítésében már korábban elévülhetetlen érdemeket szerző Új Múlt Kft. nem véletlenül korunk legsikeresebb vállalata. Legújabb ügyfelük Norvégia. A norvégokat roppantul zavarta, hogy túl patriarchális és túl fehér a múltjuk, ezért szakemberekhez fordultak. Ma már színes bőrű királynőkre emlékszik a világ a X. századból, akiket felállva ünnepelt már akkor is a kora középkori LMBTQ társadalom. Új múltra viszont nemcsak országoknak van szüksége, hanem főpolgármestereknek is, ezért Karácsony Gergely is az Új Múlt Kft.-hez fordult. Az alapcsomagot vásárolta meg, amely szerint pofátlanul kell hazudozni arról, hogy ő sosem támogatta az utcai hajléktalanságot, ő mindig is meleg szállókra akarta vinni az utcán fagyoskodó csöveseket. Molnár Áron viszont nem írt új múltat magához, szakemberhez se fordult ez ügyben, ám évek múltán rájött, hogy őt traumatizálta, amikor az 50 kilós Eszenyi Enikő meglökte és hangosan beszélt vele, továbbá azt is csak férfihisztivel képes kezelni, hogy amikor felment egy közismerten meleg rendezőhöz musicalt nézni videomagnóról, akkor bekúszott egy bré a látómezejébe.
A második félidőben a rendszerváltozás utáni televíziózás egyik legismertebb arca, Liebmann Katalin ült be a vendégszékbe, hogy elmesélje, milyen volt első fecskeként nem bekötött emberként és nem hithű kommunistaként dolgozni a királyi tévében.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture