Puzsér vagy Apáti a megvásárolt propagandista? – Politikai Hobbista Horváth Boldival 2021.03.19.

Puzsér vagy Apáti a megvásárolt propagandista? - Politikai Hobbista Horváth Boldival

Puzsér vagy Apáti a megvásárolt propagandista? - Politikai Hobbista Horváth Boldival

Apáti Bence heves online szóváltásba keveredett a hétvégén Puzsér Róberttel. A Hobbista csapata igyekezett megállapítani, ki áll az ero világos és sötét oldalán, és mi a különbség egy véleményét bátran vállaló publicista és egy álfüggetlen propagandista között.
Budapest egyik főpolgármester-helyettese (az öt közül) úgy véli, a Várban a felújított régi épületek helyett posztmodern betonkockáknak kellene lenni. És ez nem csak a folyamatban lévő folyamatok és más közhelyek pufogtatásával milliós fizetést felmarkoló politikus egyéni hülyesége, hanem elég jól megmutatja azt is, hogyan vélekedik a városkép kialakításáról a konzervatív, és hogyan a liberális oldal.
A második félidőben a Kelemen Kabátban frontembere, Horváth Boldi, azaz Szerecsenkirály érkezett vendégségbe, nagyjából egyenesen a munkából. Már a járvány kitörése előtt belekezdett a villanyszerelői szakmába, mivel – saját bevallássa szerint – 30 éves kora után elkezdett megkomolyodni. Továbbra is imád zenélni és a színpadon lenni, vele együtt reméljük, a járványnak hamarosan tényleg vége lesz, és újra dübörögnek majd a koncertek, de Boldi a buli és a rock n roll helyett ma már inkább a családot, a rendezett életet választja.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture