Oscar-díjat kapott a Politikai Hobbista 2021.03.25.

Hobbista- 03.25.

Hobbista- 03.25.

Meccsnapokon miről is szólhatna a Politikai Hobbista, mint a fociról. Jobb későn, mint soha, végre kibeszélték a srácok a traumát, amit az okozott, hogy Gulácsi Péter, a válogatott kapusa pálcikaembereket rajzolt a kezére. Ja, nem. Senki nem omlik össze, ha egy focista politikai szempontból hülye, tőlük a pályán várjuk a jó teljesítményt, nem az ideológiai félórákon.
Niedermüller Péter viszont nem véletlenül hasonlít Féregfarkra a Harry Potterbol, ő is a Sötét Nagyúr visszatérésére vár, aki még mindig Szemlohegyen raboskodik.
A Politikai Hobbista első félidejének a végén pedig elcsattant egy coming out. Kiderült, hogy a résztvevők egy szexuális szubkultúra tagjai. Kizárólag ellenkező neművel szexelnek, ráadásul csak olyanokkal, akik maradtak azok, akiknek születtek. A vallomás pedig Oscar-díjat ért.
A második félidőben Molnár Imre, a Pozsonyi Magyar Intézet korábbi vezetője ült be a vendégkanapéra, hogy a magyar-szlovák viszonyról, Eszterházy Jánosról, az általa képviselt politikáról és a nemzetek által tagolt, de mégis egységre ítélt Közép-Európáról beszélgessen a srácokkal.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture