Igaz, hogy Karácsony Gergely lecirmantott egy lovat? – Politikai Hobbista Vargáné Csengeri Mónikával 2021.02.27.

Igaz, hogy Karácsony Gergely lecirmantott egy lovat? - Politikai Hobbista Vargáné Csengeri Mónikával

Igaz, hogy Karácsony Gergely lecirmantott egy lovat? - Politikai Hobbista Vargáné Csengeri Mónikával

A mai Hobbistában körbeér a fake news. Röviden azt is mondhatnánk: ha valahol megtámadnak valakit az utcán, ott Orbán fogta a kést. De hogy érthető legyen, a csapat röviden, egy konkrét példán keresztül megmutatja, hogyan ferdít el egy hírt a függetlenobjektív sajtó, ami alapján aztán egy politikus nyilatkozik, majd a propagandaújság visszahivatkozik rá.
Egy nagyon fontos kérdést viszont nem biztos, hogy sikerül eldönteni, és lehet, hogy a levegőben marad: Pörzse Sándor vagy Havas Henrik az ostobább?
A kedélyes hangulatú műsor az első félidő végére aztán kicsit komolyabbra fordult: Amerikában egy iskolaigazgató már azon sajnálkozik, hogy az alkotmány (és az abban rögzített szólásszabadság) miatt nem tudja korlátozni, hogy a diákok mit posztolhatnak a közösségi médiában.
A második félidőre viszont ismét nagyszerű lett a hangulat; Ludas község polgármestere, Vargáné Csengeri Mónika ugyanis nem csak elkötelezett vezetője a településének, hanem nagyszerű show-woman is mellette. Beszélt Hadházy Ákossal zajló konfliktusáról, és arról, hogy a kistelepüléseknek határozottan ki kell állniuk egymásért, és hozzá hasonlóan elküldeni Hadházyt oda, ahová való. (Mónika finom úri hölgy, ezért ő nem mondta ki szó szerint, de a hobbista természetesen azúttal sem eufémizmusokat használt.)

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture