Ki lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt? – Politikai Hobbista Huth Gergellyel 2021.07.04.

Ki lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt? - Politikai Hobbista Huth Gergellyel

Ki lesz az ellenzéki miniszterelnök-jelölt? - Politikai Hobbista Huth Gergellyel

Jakab, Karácsony és Dobrev ott van a kalapban, mint ellenzéki miniszterelnök-jelölt. Jakab csak akkor, ha nincs esély a győzelemre, és valakinek el kell vinni a balhét.
Dobrev küzd, mint malac a jégen, próbálja ledolgozni a hátrányát, amit férjével, nagypapijával, anyukájával és magával szedett össze. A teljes népességet tekintve csak azért alacsonyabb az elutasítottsága Ferinél, mert némileg kevesebben ismerik névről. De úgy általában mindenki utálja, mint meleg a szart. Az, hogy ő listavezető legyen az ellenzéki összefogásban, ahhoz valami sorsfordító eseménynek kell bekövetkeznie, pl. Borkai kétszer becsapódik egy negyedik és ötödik hullámot okozó meteorit hátán, amit Mészáros Lőrinc hajítógépével lőtt ki Rogán Antal a Csanády utcára.
Karácsony jelöltsége pedig tényleg a kutatásokon múlik. Ha átveszi a vezetést az ellenzéki összefogás a népszerűségi listákon, akkor Karácsony egy ideális jelölt, mert neki a legkisebb az elutasítottsága a bizonytalanok között.
A második félidőben a PestiTV programigazgatója, Huth Gergely úszott be a stúdióba Gyurta Dani helyett, hogy megfejtse a világot, benne a németek szerepét. Az ilyenkor szokásos értelmiségi köldöknézést pedig a szabadságharcos lelkületű, jobbos újságírók dicsérete szolgáltatta. Ami valójában a legkevésbé sem köldöknézős: Gergő lelkesen emlékezett vissza azokra a sorsfordító időkre, amikor 2006-ban, még huszonévesen, a HírTVnek és a Magyar Nemzetnek készítettek anyagokat az akkor szárnyukat bontogató jobboldali újságírók, vállalva a Gyurcsány vezérelte rendőrség által alkalmazott fizikai retorziókat is.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture