Már a zenészeket is kommunista típusú önkritikára kényszerítik – Politikai Hobbista Hargitay Andrással 2021.04.19.

Már a zenészeket is kommunista típusú önkritikára kényszerítik - Politikai Hobbista Hargitay Andrással

Fekete-Győr András Én nem tudom. című versével indult a Hobbista, hogy a kultúra is szerepet kapjon a műsorban.
Ha meg kultúra, akkor kulturális forradalom. Jeszy elmesélte, hogyan honosították meg nyugaton a kínai kulturális forradalomban megismert technikákat, ahogy nyilvánosan megszégyenítik és önkritikára kényszerítik a nem a liberális parancs szerint élő, beszélő és gondolkodó embereket. Most a világszerte népszerű Mumford & Sons zenekar gitárosának kellett ország-világ előtt hamut szórnia a fejére, amiért a Twitteren dicsérni merte az Antifa mozgalmat leleplező könyvet.
És persze végül a propaganda is szóba került, hiába zavarta meg Varga Ádám pénteken az adást. A hír csak addig szent és a vélemény addig szabad, amíg nem kell valami politikai célt beteljesíteni – vallják a libernyákok, élükön a CNNnel.
Hogy mi a feszített víztükör, azt a második félidőben Hargitay András világbajnok úszó és volt szövetségi kapitány magyarázta el az érdeklődő kispadnak. A korrepetálás mellett persze szóba került a világrekordok mögötti munka, Hosszú Katinka, Gyárfás Tamás és 2 perc erejéig a Szent Korona is. Jó helyen van-e a Parlamentben? Nézd meg az adást, és megtudod…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Play All Replay Playlist Replay Track Shuffle Playlist Hide picture