Politikai Hobbista Merkely Bélával- Oltani, oltani, oltani…

Politikai Hobbista Merkely Bélával- Oltani, oltani, oltani...

Politikai Hobbista Merkely Bélával- Oltani, oltani, oltani...

Dávid és Góliát harca a szemünk elott elevenedik újra. Hogyan szállnak szembe a kisbefektetők a tőzsdemanipulátorokkal és az egész pénzügyi elittel? Történelmi pillanat: az internacionalista-neomarxista mérce.hu és a valódi szabad versenyben hívő, nemzeti szuverenista Politikai Hobbista ugyanannak az oldalnak drukkol!
És miért ölik meg az egynapos csibéket, ha férfinak születtek? Könnyű lenne valamilyen patriarchális, rendszerszintű magyarázatot adni erre a kérdésre, pedig csak arról van szó, hogy amíg tojásban van a hím, addig nem lehet tudni, hogy hím. Viszont egy patriarchális, többnejűséget hirdető baromfiudvarban elegendő egy darab kakas. De mi a helyzet a focival? Tényleg egy helyben topogunk? Vagy azért Európa országaiból is egyre több lett, ok is fejlődnek, és ehhez mérten kell nézni a saját, egyre jobb eredményeinket?
A második félidőben Merkely Béla, a Covid-járvány során szinte celeb státuszba került orvos professzor csatlakozott a Hobbistához, hogy a citokinvihartól a műtüdő szélcsendjéig, a korlátozások hatékonyságától az oltás biztonságáig és fontosságáig, mindent elmagyarázzon a nézőknek.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture