Aki terhes nőkre fog fegyvert, abból hős lesz? – Politikai Hobbista Breuer Péterrel 2021.02.17.

Aki terhes nőkre fog fegyvert, abból hős lesz? - Politikai Hobbista Breuer Péterrel

Aki terhes nőkre fog fegyvert, abból hős lesz? - Politikai Hobbista Breuer Péterrel

Houstonban George Floyd emlékét nem csak ápolják egy hatalmas Black Lives Matter felirattal egykori iskolája előtt, hanem hősként, példaképként is őt akarja a haladó baloldal a gyerekek elé állítani. H-Ő-S-K-É-N-T! George Floydot. Hogy inspirálja a diákokat. Mire is? Esetleg tanulás helyett kábszizásra, aztán terhes nők kirablására, fegyvert fogva a hasukra? Vagy arra, hogy minél több nőnek minél több gyereket csináljanak, de ne is törődjenek utána velük?
Mondhatnák erre, hogy az amerikaiknál teljesen elmentek otthonról. De ez nem csak valami ártatlan őrület. Totálisan hadat üzentek a normalitásnak és a normális embereknek. A cancel culture, vagyis a kitörlés, az ellehetetlenítés kultúrájának legújabb áldozata Gina Carano színésznő, a Star Wars filmek egyik sztárja, akinek az a bűne, hogy elmondta a véleményét – és az nem egyezik fősodorral, nem felel meg a hollywoodi elitnek.
A második félidőben Breuer Péter, a Heti TV tulajdonosa ült be a vendégfotelbe, hogy aztán a műsor történetének egyik legszórakoztatóbb vendégeként mindenféle szabad asszociációk keretében a beszélgetés a VII. kerületből kiindulva eljusson Izraelig, a Hír TV-ig, Mengeléig, 1932-ig, a neológiáig, de még Donald Trumpig is.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture