Politikai Hobbista Kukorelly Endrével- Toroczkai László zsidó szokások után nyomoz 2021.02.02.

Politikai Hobbista Kukorelly Endrével- Toroczkai László zsidó szokások után nyomoz

Politikai Hobbista Kukorelly Endrével- Toroczkai László zsidó szokások után nyomoz

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke elirigyelte Hadházytól a kutatómunkát és a Nagy Titkok Fellebentőjének szerepét, ezért megjelent a csengelei vágóhíd előtt, hogy kiderítse, hogyan működik a kóser vágás. A két felderítő azonos hatásfokkal dolgozik, egyiküket sem engedik be soha, hogy megtudják a titkot. A Hobbista viszont elmagyarázta, mitől kóser a vágás, hogy legközelebb ne kelljen Toroczkai Lászlónak feleslegesen autóznia.
Varga Judit viszont ingatlant vásárolt, ezen pedig úgy meglepődtek a Dobrev-klán ingatlanszerzésein szocializálódott haladók, hogy azóta hüledeznek és hazudoznak. A Hobbista megint jó úttörőt játszott, elmagyarázta, miért nem árnyalja be sötét fellegekkel Varga Judit miniszteri munkáját az, hogy a miniszteri megbízása elott 2 évvel vásárolt egy telket, amire családi házat épített a férjével.
Nyitás vagy zárás erről szól ma minden. A portugál példát is megvizsgálva arra jutottak a műsor résztvevői, hogy nem értenek egyet, de abban nagyon. Van logika a lockdown fenntartásában, de van logika az engedékenységben is. Olyan megoldás, ami mindenkinek és minden szempontnak megfelel, az nincs, és ez nem politikai, hanem erkölcsi kérdés.
A második félidőben a világ második legszebb férfija, Kukorelly Endre ült be abba a székbe, ahova a Hobbista kitartóan várja a világ legszebb férfiját, Apáti Bencét. De a tánc helyett ma a foci, az irodalom és a politika, vagyis Kukorelly három kedvenc témája szerepelt. Az LMP egykori politikusa persze nem mulasztotta el meginteni Jeszenszkyt a sok durva beszólása miatt, és megpróbálta meggyőzni arról, hogy inkább a fociban harcoljon. Végül azon csörtlztek, hogy lehet-e más a vélemény Karácsony Gergelyről. Vajon egy szerethető kisunoka, vagy egy áruló, aki szétverte az LMP-ét (azt a pártot, amelyért Kukorelly is rengeteget melózott), a maradékot pedig eladta először Bajnainak, utána az MSZP-nek. Most pedig a DK-nak árulja magát.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture