Politikai Hobbista Herczeg Zoltánnal- Kiderült, hogy Hollandia egy rasszista latorállam 2021.01.18.

Politikai Hobbista Herczeg Zoltánnal- Kiderült, hogy Hollandia egy rasszista latorállam

Politikai Hobbista Herczeg Zoltánnal- Kiderült, hogy Hollandia egy rasszista latorállam

Hollandia egyre távolodik Európától. Állami szintre emelték az intézményes rasszizmust, Rutter kormányának le is kellett mondania, miután lebuktak, hogy üldözték a színes bőrű, kettős állampolgárságú holland családokat, mondvacsinált ügyekre hivatkozva csalóként, bűnözőként kezelték őket. A Hobbista arra jutott, hogy noha fájdalmas lesz, de a jogállamiság ilyen szintű hiánya és a Hollandiában uralkodó diszkrimináció miatt sajnos el kell vennünk azokat a forrásokat, amiket az Európai Uniótól kapnak, és még az Unió határain szedett vámbevételektől is meg kell őket fosztani. Ők kényszerítenek minket ilyesmire, ez is az ő bűnük. Lehetnének jobb emberek, akkor nem kellene őket kirabolnunk. Az előzőeket persze senki ne vegye szó szerint, vagy úgy is mondhatjuk: szarkazmus-riadó!
Az érzékenyítő percek és a Sargentini-jelentés mintájára írt szomorkás elégia után megint előkerült Fekete-Győr András, aki akkora marha, hogy egy napot sem képes kihagyni és nem posztolni valami egetverő hülyeséget.
A szegény ember Jakab Pétere után az oltásellenesség került a terítékre, és a műsor szereplői arra jutottak, hogy egy oltás kedvéért nem merülnek el a biokémia rejtelmeiben, inkább hisznek az okos orvosoknak és az olyan tekintélyes asszonyságoknak, mint például a kitűnő Karikó Katalin.
A második félidőben Herczeg Zoltán divattervező és politikai aktivista ült be a győzikefotelbe, hogy elmesélje, miként kutatják a jogszabályokból álló csodaszert a barátaival, amivel utolérjük Ausztriát. Herczeg azt is kijelentette, hogy nemcsak a Fideszt, hanem az egész politikai elitet le akarja váltani, az elmúlt harminc évben pedig legalább akkorát csalódott, mint az ellenzéki összefogásban. A politikai meglátásai mellett nem mulasztott el életvezetési tanácsokat is adni, miszerint ha valaki tehetséges, azt karolja fel az állam, de semmiképpen ne dolgozza magát halálra senki, csak annyit melózzon, ami kényelmes.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture