Autózni nem kell, a gyerekek meg le vannak sz*rva… – Politikai Hobbista Várkonyi Gáborral 2021.02.10.

Autózni nem kell, a gyerekek meg le vannak sz*rva... - Politikai Hobbista Várkonyi Gáborral

Autózni nem kell, a gyerekek meg le vannak sz*rva... - Politikai Hobbista Várkonyi Gáborral

A kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna. Niedermüller Péter a jó Apró-Gyurcsány hagyományok szellemében vett el egy ingatlant a kerületi zeneiskolától, hogy ezzel jutalmazza a hozzá lojális forradalmárokat, a freeSZFE mozgalom harcosait. Az, hogy 600 gyereket foszt meg a zenetanulás lehetőségétől, ráadásul mindezt úgy, hogy az önkormányzat korábbi határozatát önhatalmúlag változtatja meg, a járványügyi vészhelyzetben kapott rendkívüli felhatalmazásával visszaélve az megint csak azt mutatja: kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.
A demokratából viszont simán lehet kommunista; ez történik Amerikában. A demokrata párthoz kötődő, eddig rejtőzködő szürke eminenciások kijöttek a fényre, hogy begyűjtsék a dicsőségpontokat. A Time magazin hasábjain büszkélkednek azzal a szövevényes összeesküvéssel (nem mi találtuk ki, ők maguk nevezik így), amellyel bebiztosították Joe Biden győzelmét az elnökválasztáson.
A második részben Várkonyi Gábor, autópiaci szakértő volt a vendég, akitől megtudhattuk, hogy lassan a világon minden második autót Kínában fognak eladni, hogy az európai környezetvédelmi szabályozások egyoldalú és/vagy látszatintézkedések, amelyek nem csak a villanyautókat favorizáló torzító hatással vannak a piacra, hanem lassan olyan magasra tolják fel el az árakat, hogy egy átlagos, középosztálybeli család már meg sem engedheti magának, hogy autót vásároljon.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture