Németh Szilárd védi a liberálisok új kegytárgyát? Lehet-e valaki fiatal ÉS konzervatív? – Politikai Hobbista L. Simon Lászlóval 2021.04.01.

Németh Szilárd védi a liberálisok új kegytárgyát? Lehet-e valaki fiatal ÉS konzervatív? - Politikai Hobbista L. Simon Lászlóval

Németh Szilárd védi a liberálisok új kegytárgyát? Lehet-e valaki fiatal ÉS konzervatív? - Politikai Hobbista L. Simon Lászlóval

Április 1-jén történt, de nem tréfa: Ferencvárosban tényleg felállították a BLM-szobrot! Miután ez sokaknak nem tetszett, rendőröket, majd katonákat kellett kivezényelni a szobor védelmére. Érezzük az egészben a tökéletes április 1-jét? Németh Szilárd garantálja a liberálisok aktuális kedvenc kegytárgyának biztonságát!
Dobrev Klára már gyógyulófélben van – még ha páran esetleg meg is haltak miatta. Az ellenzéki paráztatás, halálkampány, oltásellenes hergelés tovább folytatódik. Bónuszként egy rövid gyorstalpalót is tartott a Hobbista:: mi a különbség a vakcinák között.
Hiába erőltették volna az angolok, a lengyelek nem térdeltek le nekik a meccs elott a feketék elnyomásával szembeni tiltakozásul; a lengyelek ugyanis nem érzik magukat bűnösnek ebben. Szerintük az angolok térdelhetnének esetleg Teherán, Jalta és Potsdam miatt a lengyelek előtt. Szerintünk is – vélhetően a mieink sem fognak térdelni, amikor majd ősszel mi is az angolok ellen játszunk.
A második félidőben L. Simon László parlamenti képviselő, volt kulturális államtitkár ült a vendégfotelban. Esett szó kultúrpolitikáról, sőt, kultúrharcról is, és egy kicsit szóba került az avantgarde művészet is; főleg, hogy L. Simon László maga is műveli ezt. Szerinte ez egyáltalán nem mond ellent annak, hogy valaki a beállítottságában, elveiben konzervatív legyen. Sőt, fiatalként bulizhat, csajozhat-pasizhat, akár be is rúghat – ettől még lehet normális, értékalapú a gondolkodása.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture