Politikai Hobbista Kötter Tamással- Elszámolta magát a primitív Jobbiktól szavazókat remélő belpesti értelmiség 2021.01.18.

Politikai Hobbista Kötter Tamással- Elszámolta magát a primitív Jobbiktól szavazókat remélő belpesti értelmiség

Politikai Hobbista Kötter Tamással- Elszámolta magát a primitív Jobbiktól szavazókat remélő belpesti értelmiség

A belpesti értelmiség alig harminc év alatt rájött, nem csak Budapesten élnek emberek, így összedugták tudós kobakjaikat és kifőzték a mestertervet: kell az összefogásba egy primitív párt, amelyik képes megszólítani a vidéki, krokodilagyú embereket. Ott hibáztak, hogy saját előítéleteiket vetítették ki, egy valóságban nem létező szavazói csoportok akartak megszólítani a szobatisztává idomított Jobbikkal, a vidékiek pedig undorodva fordulnak el a Jobbiktól, túl primitív nekik ez a párt. Persze a Jobbikot sem kell félteni, az orosz vasat sem vették ki teljesen a tűzből; számítanak arra, hogy Gyurcsány hamarosan felismeri, nem hoz, hanem csak visz az összefogásból az előemberpárt. Fekete-Győr András közben megtalálta új hivatását, az embereknek pénzt adni akaró filantrópot, csak mivel neki nincs pénze, ezért az állammal akarja kifizettetni a jóemberkedésének számláját. A Hobbista a jövobe tekintett, és felsorolta, milyen ötletei lehetnek még a Momentum örsvezetőjének az osztogatásra.
A második félidőben Kötter Tamás író csatlakozott a csapathoz, hogy elmesélje, miként veszítette el a tehetségét, amint kiderült, hogy nem belpesti liberális, hanem egy kifejlett vidéki, konzervatív értelmiségi, akit nem hat meg se a kaviármarxisták világmegváltása, sem a netflixkapitalisták önszeretgetése. Majd pedig egészen komoly társadalompolitikai magaslatokba – viccen kívül – jutott el a beszélgetés: Nagyjából sikerült megfejteni a mai világot, úgy ahogy van. Vigyázat: nem szép a vége.

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture