Szájer és a titkosszolgálat, Hadházy és a kutyaszaporítók – Politikai Hobbista Závodi Gáborral 2021.03.24.

Szájer és a titkosszolgálat, Hadházy és a kutyaszaporítók - Politikai Hobbista Závodi Gáborral

Szájer és a titkosszolgálat, Hadházy és a kutyaszaporítók - Politikai Hobbista Závodi Gáborral

Szájer József lebuktatásáról ma lehullott a lepel. Az intézkedő rendőröket egy teljes, profi TV-stáb kísérte. Szó nincs tehát lakossági bejelentésről, csendháborításról, amit egy csomó ideig hazudtak, a baloldali sajtó hathatós közreműködésével. Miután egy belga TV-csatorna le is adta a felvételt, a napnál világosabban kiderült, hogy titkosszolgálati akció zajlott. Orbán Viktor húzogatta a brüsszeli oroszlán bajszát, ezért levették egy (szivárványszínű) játékosát a sakktábláról.
Hiteles-e Hadházy Ákos, aki viszont egy visszaéléseket lebuktató igazságbajnok… ha ő maga illegális jövedelmet titkol az állam és a hatóságok elől? És vajon kinek állít ki rendszeresen kutyaútleveleket? Csak nem az állatvédők legnagyobb ellenségeinek, a kutyaszaporítóknak??
A második félidőben Závodi Gábor zenész, producer a vendégünk, aki hosszú éveken át volt Demjén Ferenc producere, jelenleg Rúzsa Magdi zenei rendezője, de rendszeresen dolgozik többek között Koncz Zsuzsával is. Elmondása szerint ha az élet minden területén olyan normálisan tudnának egymással beszélni, baráti- és munkakapcsolatban lenni a különböző világnézetű emberek, ahogy ők képesek erre a zenekarokon belül, akkor sokkal jobb lenne a közélet.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture