Kihúzza-e a méhlegelő Budapestet a csődközeli állapotból? – Polbeat Pankráció 2021.06.03.

Kihúzza-e a méhlegelő Budapestet a csődközeli állapotból?

Kihúzza-e a méhlegelő Budapestet a csődközeli állapotból?

A mai Polbeat Pankrációban a megszokott négy téma helyett öt témát vitattak meg a szerkesztő-vendégek. Mészáros Nóra felvetette nulladik pontként a pedofilellenes törvényjavaslatot. Így esett először szó arról, hogy vajon jobban végzik-e a munkájukat a bűnüldöző szervek, ha egy bűncselekmény büntetési tétele magasabb.
Huth Gergely Schmidt Mária a Látószög Blogon megjelent, Európa 2021 című tanulmányából hozott egy részletet, miszerint az EU a komolyan vehetetlen, vicc kategóriába dolgozta le magát.
Nagy Attila Tibor kifogásolta, hogy a Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő V-Híd Zrt. és a Strabag Rail Kft. építheti meg a Békéscsaba és Lökösháza közötti vasutat. Hozzátette, hogy nem szereti az urizálást, jobban oda kellene figyelnie többek között arra is, hogy hova költözik.
Kerpel-Fronius Gábor Facebook posztjából kiderült, hogy a csőd szélén áll Budapest. Csődbe viszi a fővárosi vezetés Budapestet vagy a kormány fosztja meg minden pénzétől azt? A témát felvető Csizmadia Tamást továbbá az is zavarja, hogy a nyáron egyszerre lehetetlenítik el a közlekedést a főváros főbb pontjain.
Nagy József szerint Orbán Viktor hazudott akkor, amikor azt mondta tavaly ősszel, hogy „mindenki megnyugodhat, mert ha elkapja a betegséget, meg fogják gyógyítani.” – hiszen sajnos jó pár áldozatot követelt a Covid19. Szerinte hazudott akkor is, mikor arról beszélt, hogy az emberek visszakapják a koronavírus miatt elveszített munkáikat – hiszen még mindig nincs mindenkinek munkája. Továbbá hazudott akkor is, mikor múlt pénteken azt mondta, hogy bérből és fizetésből él – utalván ezzel Jakab Péterre.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture