A mi adónkból stadion, a ti adótokból műbroki lesz a színházban! – Politikai Hobbista Nyíri Zoltánnal 2021.05.23.

A mi adónkból stadion, a ti adótokból műbroki lesz a színházban! - Politikai Hobbista Nyíri Zoltánnal

A mi adónkból stadion, a ti adótokból műbroki lesz a színházban! - Politikai Hobbista Nyíri Zoltánnal

Chicago polgármestere egy rasszista barom, de még ebben sem következetes, hiszen miközben nem ad interjút fehér újságírónak, addig a felesége egy fehér no.
A haladó sajtó sérelmezi, hogy nem veszünk fel 3300 milliárd hitelt, amiből ők jóemberkedni akarnak. Szeretnének újra szociális programokra költeni hitelből, mivel az már bevált Kádár Jánosnak is. Igaz, tönkrement az ország, mindent el kellett adni, de legalább a kommunisták jól érezték magukat.
Az Európai Unió főidiótája, Olof Skoog azt követelte az ENSZ-ben, hogy Izrael adja át a Siratófalat a jordánoknak, de ezt még Jordániával se beszéli meg, mert o úgy emlékszik, hogy ‘67 előtt azok palesztinok voltak. Ezek után reális elvárás a közös külpolitika???
A második félidőben Nyíri Zoltán, az FTC alelnöke foglalta el a vendégszéket. Az udvariaskodást mellőzve Nyíri sportellenes gonoszságnak nevezte azokat a hangokat, amik folyamatosan a futball fejlesztése és az állami ráfordítások ellen szónokolnak. A sportvezető kiállt amellett, hogy a focira és általában a sportra fordított összegek jól térülnek meg. Persze virágozzék minden virág, de ha kőszínházakra van pénz, akkor legyen pénz sportra is.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture