Korda György nevében vett magának Viagrát? – Politikai Hobbista Nacsa Olivérrel 2021.04.21.

Korda György nevében vett magának Viagrát? - Politikai Hobbista Nacsa Olivérrel

Korda György nevében vett magának Viagrát? - Politikai Hobbista Nacsa Olivérrel

Ki a legellenszenvesebb magyar melegceleb? Alföldi? Homonnay? Steiner? Felfér-e a dobogóra VV Zsolti, aki hol áldozatot játszik, hol beleszáll a vele egyet nem értőkbe, hol pedig csontig benyal a baloldali politikusoknak?
Hobbista kifejtette, hogy mennyire nem a melegekkel van a baj, hanem azokkal, akik anyagi vagy politikai haszon érdekében tűzik zászlajukra a melegjogok védelmét.
De a meleglobbi már csak kispályás ahhoz képest, hogy legújabban a vérfertőzést szeretnék elfogadtatni a társadalommal, azt követelve, hogy emberek házasodhassanak a saját gyerekeikkel is.
győzikefotelben ez alkalommal Nacsa Olivér foglalt helyet. Vagy lehet, hogy Korda György? Esetleg Friderikusz Sándor vagy Farkasházy Tivadar? A humor jövője, és a paródia, mint műfaj is szóba került, a művész úr nyilván be is mutatott egy kis exkluzív jelenetet, de a koronavírus (amin Olivér is átesett) és az oltás is téma volt. És miután kiderült, hogy egyre kevésbé vannak jól parodizálható, igazi művészek, a Free SZFEs csepűrágókkal pedig nem sok mindent lehet kezdeni, felmerült a kérdés: Jeszi vajon mennyire parodizálható karakter. A profi adott is rá választ…

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture