Férfiapáca és romantikus kanapézás – Politikai Hobbista Ferenczi Zsolttal 2021.04.15.

Férfiapáca és romantikus kanapézás - Politikai Hobbista Ferenczi Zsolttal

Férfiapáca és romantikus kanapézás - Politikai Hobbista Ferenczi Zsolttal

Egy belga férfinő apáca akar lenni. Vagyis dehogy akar apáca lenni, csak a visszautasítást kereste, hogy utána nyafoghasson a kirekesztésről, esetleg perelhessen is. Ennyit fejlődtek a kommunisták az elmúlt évtizedek alatt, már nem géppisztolyt, hanem retikült szorongatnak a kezükben, mikor a klerikális reakció ellen küzdenek.
A Politikai Hobbista is megpróbálkozott a benyalós kanapé-interjú formátumával. Varga Ádám lelkesen kérdezett, a szemtelenül és pimaszul jóképű Jeszenszky pedig válaszolt.
Csak abban a statisztikában érdemes hinni, amit te hamisítasz – állítja a széles körben elterjedt közmondás. A Hobbista viszont nem készített semmilyen statisztikát, csak megnézte, hogyan alakultak a többlethalálozási számok Európában. Vajon európai összehasonlításban tényleg rosszul áll Magyarország, vagy ez csak egy politikai indíttatású dezinformáció?
A második félidőben Ferenczi Zsolt holisztikus környezetvédő műész, az aztakeservit szervezet alapítója, vezetője ült be a Hobbistába, hogy elmesélje, hogyan lett egy wannabe, pillanatnyi düh által vezérelt, Dunaföldvár környékén mások szemetét összeszedő önkéntes csapatból egy már országhatárokon túl is számon tartott környezetvédelmi szerveződés.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture