15 család kárából gazdagodik tovább a Szeviép-család 2022.05.21.

15 család kárából gazdagodik tovább a Szeviép-család

15 család kárából gazdagodik tovább a Szeviép-család

El tudják képzelni azt, hogy vásárolnak egy lakást, amihez akár még komoly hitelt is felvesznek, majd az a lakás soha ne legyen az önöké, és még az árát se kapják vissza? Ez történt tizenöt tatabányai családdal, akik tizenöt éve járják kálváriájukat. Többen mindenüket elveszítették, azért, mert hittek egy cégnek, hogy az majd felépíti álmaik otthonát. Annyira hitték, hogy előre ki is fizették. Aztán a beruházás bedőlt, az építő cég csődbe ment és még 2007-ben elkezdték a felszámolását.

Ahogy múlnak az évek, egyre csökken az esélye, hogy a lakásvásárló károsultak megkapják a lakásaikat – ha egyszer el is készülne a társasház. A 15 éve kifizetett ingatlanok ma már körülbelül a háromszorosát érik. A hoppon maradt építtető családok közben már azt sem tudják, kitől kellene visszaköveteljék a pénzüket. A társasház, vagyis telek, amin a félkész épület áll, ugyan is az ügyletbe való bevonásuk nélkül tulajdonost cserélt.

És nem más szakíthat sokat a kész állapotában milliárdos értékű ingatlanon, mint a Szeviép család, akiknek már több száz kisvállalkozó megkárosítása, sok esetben tönkretétele szárad a lelkén.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture