Ellopták a regényét, beperelte az RTL-t a magyar írónő 2021.10.09.

Ellopták a regényét, beperelte az RTL-t a magyar írónő

Ellopták a regényét, beperelte az RTL-t a magyar írónő

Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra – tartja a magyar mondás. De hát mit várunk egy olyan külföldi szennycsatornától, amely nap mint nap magyarok millióit mételyezi magyar-, keresztény- és családellenes tartalmakkal? Amely vezető szerepet játszik az emberek teljes elhülyítésében, erkölcsi lezüllesztésében, nemzettudatuk lerombolásában?
Vezethet-e független televíziót az a Kolosi Péter, aki már a középiskolában Dobrev Klára legjobb barátja volt, majd ő volt az esküvői tanúja is – tehetjük fel a költői kérdést, azzal a kiegészítéssel, hogy információink szerint Kolosi jelenleg is a Gyurcsány család bizalmát élvezi. Így a válasz a költői kérdésre: ugyan már! Kolosinak amúgy nem volt nehéz magasra törnie, mivel a programigazgatás mellett igazgatósági tag a Líra Könyv Zrt.-ben, amelynek elnök-vezérigazgatója történetesen Kolosi Tamás, Kolosi Péter édesapja, de az igazgatóságban foglal helyet még az édesanya, Kolosi Tamásné és a programigazgató húga, Kolosi Beáta is. A Líra pedig, mint az Állami Könyvterjesztő Vállalat, valamint a Könyv és Kultúrcikk Nagykereskedelmi Vállalat jogutódja, tucatnyi a könyvpiacon működő társvállalatával. A könyvkiadó vállalatokat szinte kivétel nélkül befolyásos kommunisták és hálózati személyek privatizálták, vagy inkább vették a nevükre a rendszerváltozás felfordulásában. Sántítanak az RTL Klub függetlenségéről szőtt mesék abban a tekintetben is, hogy a csatorna épp a Gyurcsány-kormány idején került versenyelőnybe a később megbukó kormányfő hathatós támogatásával. Így talán mégis érthető, miért volt számukra teljes természetes, hogy lenyúljanak egy regényt, hogy abból filmsorozatot készítsenek – persze mindezt úgy, mintha az az ő fejükből pattant volna ki…
Az évek óta húzódó peres eljárásnak még mindig nincs vége. Viktória bátor kiállása azonban már most győzelem, hiszen példája ékes bizonyítéka annak, mindig érdemes kiállni az igazunkért.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture