Még többen szavaznának ma a Fideszre, mint a választáson – Politikai Hobbista Ambrus Ritával 2022.05.12.

Még többen szavaznának ma a Fideszre, mint a választáson - Politikai Hobbista Ambrus Ritával

Még többen szavaznának ma a Fideszre, mint a választáson - Politikai Hobbista Ambrus Ritával

Kiadta a Medián a legfrissebb közvélemény-kutatási eredményeit, amiből az derül ki, hogy a Fidesz ma még erősebb, mint április 3-án volt. A választani tudó biztos szavazók 60%-a a kormánypártra szavazna. A második helyen pedig – és itt jön az igazi meglepetés – a Mi Hazánk áll. Persze nagyon jelentősen lemaradva, 8-9% körüli eredménnyel. És csak ezután jön a DK, a Momentum és a többiek… pontosabban a többiek nem is nagyon jönnek; nem csak a Párbeszéd és az LMP, de a Jobbik, az MSZP és Márki-Zay Péter mozgalma is csak 2-3 százalékot kapna, ha most lennének a választások. A levonandó következtetéseket a Hobbista csapata megbeszélte az adásban…
Az EU segíteni akar Ukrajnának, hogy ki tudja kerülni a fekete-tengeri orosz blokádot, és el tudja juttatni a mezőgazdasági exporttermékeit a világba. Legalábbis ezt a sztorit etetik meg a jóemberkedésre mindig fogékony tömegekkel, azaz a GuardianFrankfurter Allgemeine ZeitungGazeta Wyborcza, stb., ja, meg persze Telex olvasókkal. De az ördög a részletekben rejlik – és a Hobbista ma is bevállalta az ördögűzést!
És hogy mi az összefüggés az abortusz, Ukrajna és a bébiétel között? Hát kb. az, hogy ha háború van Európában, azt az amerikai csecsemők is megérzik. Ezért jobb, ha meg sem születnek. Ezzel is lehet Putyint büntetni!
Elég rendhagyóra sikeredett a műsor második része. Jeszi csak rövid ideig ült a fotelben, utána felállt és… énekelt! Ambrus Rita énektanár egy gyorstalpalót tartott, és ha Jeszi még nem is jutott Pavarotti-féle magasságokig, azt egyértelműen megállapította a végére, hogy az éneklés akkor is egy felemelő, léleképítő tevékenység, ha az ember soha az életbe nem áll színpadra, nem lesz profi, és csak otthon, a fürdőkádban tolja – de ott tisztán is szépen.

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture