Ugyanilyen ellenzéki személyi összetétellel 2026-ban is kétharmaddal nyer a Fidesz – mondta Mesterházy Attila a Polbeatben 2022.05.07.

Ugyanilyen ellenzéki személyi összetétellel 2026-ban is kétharmaddal nyer a Fidesz - mondta Mesterházy Attila a Polbeatben

Ugyanilyen ellenzéki személyi összetétellel 2026-ban is kétharmaddal nyer a Fidesz - mondta Mesterházy Attila a Polbeatben

Hogy mi lesz 2026-ban, hogy Gyurcsány leszalámiz minket és másokat is? Erre azt tudom mondani, amit Einstein is mondott: az őrültség legbiztosabb jele, ha mindent ugyanúgy csinálunk, de más eredményt várunk – jelentette ki a Plebejus Polbeatben Mesterházy Attila MSZP-s politikus Szarvas Szilveszter és Stefka István kérdésére. A szocialista politikus úgy folytatta, ugyanilyen ellenzéki személyi összetétellel, ugyanilyen magatartással és politikai tartalommal 2026-ban az eredmény is ugyanez lesz, kétharmaddal győz a Fidesz. “A következő fél évben eldől, hogy mi lesz 2026-ban. Ha az ellenzék tud stílust váltani és tud a politikai tartalmán változtatni, akkor erősödhet” – fogalmazott Mesterházy Attila.
Szarvas Szilveszter megkérdezte, miért nem szabadul meg az ellenzék Gyurcsány Ferenctől, amire Mesterházy azt válaszolta, neki rengeteg vitája volt és van Gyurcsánnyal, de a DK pártelnöke egy tehetséges politikus, aki mellett elszürkült minden ellenzéki. “Amikor Gyurcsány Ferenc még MSZP-s volt, én már akkor sem értettem vele egyet, és sok vitánk is volt. Elsősorban értékrendről szóló viták. Ő sokkal liberálisabb pártot akart az MSZP-ből, míg én azt szerettem volna, ha elindulunk egy szociáldemokrata párt irányába” – hangsúlyozta Mesterházy. A műsorban elárulta, az MSZP tagsága rendkívül csalódott a választási eredmény miatt, éppen ezért legutóbb Salgótarjánban egy kemény és őszinte beszédet mondott.
Arra a felvetésre, hogy történelmi igazságtétel lenne az MSZP megszűnése, de legalábbis parlamenten kívüli törpeléte Mesterházy úgy válaszolt, hallja ezeket a hangokat, de szerinte meg a Fidesz parlamenten kívüli léte lenne történelmi igazságtétel, amely felvetés mindenkit megmosolyogtatott a felvétel közben.
Nézze meg a teljes beszélgetést!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture