Földi-Kovács Andrea és Földi László: dollármilliók nélkül is erősebbek vagyunk Soros hálózatánál! 2021.09.16.

Fel lehet venni a kesztyűt a globalista elittel szemben? - Plebejus Polbeat

Fel lehet venni a kesztyűt a globalista elittel szemben? - Plebejus Polbeat

A világ gazdaságának kilencven százalékát a világ lakosságának kevesebb mint öt százaléka uralja. Ha feltesszük a kérdést, hogy kikből áll a hálózat, amelyről beszélünk, egyszerű a válasz: hát belőlük! – mondta Földi László, a Védett Társadalom Alapítvány elnöke, titkosszolgálati szakértő a Plebejus Polbeatben Stefka Istvánnal és Huth Gergellyel beszélgetve. Felesége, Földi-Kovács Andrea, az alapítvány kurátora, a Megafon Központ munkatársa pedig arról beszélt: Soros György azért választotta saját spekulációinak leplezésére a nyílt társadalom áleszmeiségét, mert a progresszióra nyitott embereket saját céljai érdekében sokkal könnyebben tudja folyamatosan manipulálni. A Revolution ’56 Sörözőben szokás szerint csütörtökön hétkor rögzített adásban a nézők is sokat kérdeztek, nemcsak a normalitás védelmében megalakuló nemzetközi civil szövetségről, de a Földi-család hétköznapjairól, magánéletéről is. Kár kihagyni a beszélgetést!

Földi-Kovács Andrea és Földi László és alapító társaik az óriási ellenszél dacára felvették a kesztyűt a globalista elittel és életre hívták a Védett Társadalom Alapítványt (utalva Soros György Nyitott Társadalom Alapítvány nevű nemzetközi hatalmi hálózatára). Az alapítványhoz máris tízezernél is többen csatlakozta. Műsorunkból tökéletesen kirajzolódik az a küzdelem, amit a család- a keresztény hagyomány és normalitás értékrendjének védelmében indítottak el. A beszélgetés elején Huth Gergely, a PestiSrácok.hu főszerkesztője szerkesztőségünk nevében együttműködési megállapodást írt alá az alapítvánnyal. Az újságíró Stefka Istvánnal együtt elkötelezte magát (a Pesti TV jelmondatához – A normálisok lázadása – híven) a normálitás védelmére. Mint Huth ironikusan meghegyezte:

Nehogy már csak Soroséknak legyen médiahálózata Magyarországon!

A Plebejus Polbeat adását csütörtökön 19 órától rögzítjük a Revolution ’56 Szabadságharcos Sörözőben. A felvétel elsőként szombat este nyolc órakor látható a Pesti TV-n, majd visszanézhető a pestitv.pestisracok.hu oldalunkon.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture