Az LMBTQ-lobbi nem érzékenyít, hanem lelkileg rontja meg a gyerekeinket (Plebejus Polbeat!)

Az LMBTQ-lobbi nem érzékenyít, hanem lelkileg rontja meg a gyerekeinket (Plebejus Polbeat!)

Az LMBTQ-lobbi nem érzékenyít, hanem lelkileg rontja meg a gyerekeinket (Plebejus Polbeat!)

A Magyar Pszichológus-, és a Magyar Pszichiátriai Társaság minapi szakmaiatlan, ideológiailag és politikailag vezérelt vállalhatatlan állásfoglalására reagáltatta a Plebejus Polbeatben Szarvas Szilveszter Hal Melinda klinikai szakpszichológust és Hollik Istvánt, a Fidesz kommunikációs igazgatóját. Szarvas Szilveszter a műsorban értetlenkedve ismertette az MPT állásfoglalását, amely határozottan állította, hogy a nemi identitás és a szexuális orientáció alakulására semmilyen hatással nincs a nevelés, a kultúra, a társadalom, éppen ezért a genderalapú érzékenyítés vagy a szexuális edukáció új alapokra való helyezése nem lesz hatással a gyerekek fejlődésére. Ez az állítás azonban nem állja meg a helyét, és nem szolgál magyarázattal számos kérdésre. Ezek közül az egyik legfontosabb, hogy mivel magyarázható a fiatalok körében a transzneműség és a nem heteroszexuális orientáció nagymértékű növekedése, ha az alapvetően biológiai tényezők által meghatározott (ahogy az idézett MPT állásfoglalásban állítják), és semmilyen jelentős hatása nincs a környezetnek?
“A nyilatkozat nagy port kavart, mert belekerült a politika, a politikai pszichológia, sőt, véleményem szerint hatalmi játszmák is. Fontos hangsúlyozni, hogy ebben a kérdéskörben nincsen szakmai konszenzus. A tudományos állásfoglalásból kimaradtak az ellenkező előjelű eredmények” – jelentette ki a Polbeatben Hal Melinda, aki maga is felháborodott és elhatárolódott a két társaság állásfoglalásától. Azzal, hogy a nyilatkozat ideológiailag és politikailag vezérelt, azzal Hollik István is egyetértett, aki kifejtette, egyáltalán nem véletlen, hogy ebben a témában éppen most, kampány idején, az április 3-i gyermekvédelmi népszavazás előtt lépett színre a pszichológiai és pszichiátriai társaság.
Szarvas Szilveszter feltette a kérdést, helyes kifejezés-e az érzékenyítés az LMBTQ-lobbira, vagy inkább a megrontást, lelki megrontást kellene használnunk. Hollik István leszögezte, az LMBTQ-lobbi kísérletezik a gyerekeinken, ami megengedhetetlen és ezt meg kell akadályozni. Hal Melinda nemzetközi példákkal igazolta, hogyan befolyásolják a 18 év alattiakat a lobbisták.
Hal Melinda és Hollik István szerint nagyon fontos a népszavazás, Magyarország igenis meg tudja állítani az LMBTQ-lobbit és meg tudja védeni a magyar gyerekeket és a jövőt, amely modell lehet más országok számára is.
Nézze meg a teljes beszélgetést!

 

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture