Karácsony mozgalma a Fidesz-gyűlöletben egyesült, amelyben a hatalomért semmi sem drága – Plebejus Polbeat Náray-Szabó Gáborral 2021.05.24.

Karácsony mozgalma a Fidesz-gyűlöletben egyesült, amelyben a hatalomért semmi sem drága - Plebejus Polbeat Náray-Szabó Gáborral

Karácsony mozgalma a Fidesz-gyűlöletben egyesült, amelyben a hatalomért semmi sem drága - Plebejus Polbeat Náray-Szabó Gáborral

Karácsony Gergely hiába hivatkozik arra, hogy neki jobboldali támogatói is vannak, egy igazi konzervatív soha nem állna Karácsony mellé, mert fontosabb neki a nemzet és az ország sorsa, mint a hatalom megszerzése – hangzott el a Plebejus Polbeatben, amelyben Náray-Szabó Gábor akadémikus, a Professzorok Batthyány Körének korábbi elnöke volt Szarvas Szilveszter és Stefka István vendége. Náray-Szabó Gábor elárulta, a Karácsony Gergelyt támogató Ángyán Józsefet, vagy Pusztai Erzsébetet ő nem jobboldalinak, hanem nyugatosnak tart, akiket a nyugati eszmék és haladás befolyásol annyira, hogy Karácsony Gergely mozgalmához is csatlakoznak. “Ezen nyugati, liberális eszmék elutasítják a nemzeteket, márpedig aki nem a magyar nemzetet szolgálná, hanem a Nyugatot, az nemzetáruló, amely hatalomváltásban Magyarország is tönkremenne” – mondta Stefka István. Karácsony 99 Mozgalma a Fidesz-gyűlöletben egyesült, és minden elemében másolja a rendszerváltás utáni Demokratikus Chartát, amelyben a korábban még a kommunizmus ellen harcoló liberálisok álltak össze a kommunistákkal, hogy megdöntsék az Antall-kormányt és átvegyék az uralmat Magyarország felett – ezt már Szarvas Szilveszter mondta a Polbeatben, amelyhez Náray-Szabó Gábor és Stefka István is csatlakozott.
A műsorból kiderül az is, Náray-Szabó Gábor mit gondol a Nyugatról, és Nyugat-Európa miért rohan a vesztébe.
Nézze meg a teljes beszélgetést! A Plebejus Polbeat felvétele minden csütörtökön 19 órakor kezdődik az R56 Sörözőben, jöjjön és kérdezzen!
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture