Mi az orosz hadicél? – Politikai Hobbista Nagy Attila Tiborral 2022.04.15.

Mi az orosz hadicél? – Politikai Hobbista Nagy Attila Tiborral

Mi az orosz hadicél? – Politikai Hobbista Nagy Attila Tiborral

A háború köde egyre vastagabb, de a Hobbista ennek ellenére megpróbálta megfejteni, hogy mi lehet az orosz hadicél. A déli, a keleti és az északi font elemzése után arra jutottak, hogy az orosz csapásirányok egyértelműek: el akarják szakítani az orosz többségű megyéket. Kijev nem volt igazi célpont, az ijesztgetéssel megpróbálták kikényszeríteni a rezsimváltást, de ez nem jött be. A műsorban szóba kerültek még a konteók is, mert egyedül csak azok magyarázzák, hogy miért folynak ennyire intenzív csaták Mariupolért.

Afganisztán korábbi pénzügyminisztere Übersofőrként dolgozik Washingtonban. Ez már önmagában is annyira megdöbbentő hír, hogy foglalkozni kell vele.

A második félidőben Nagy Attila Tibor politikai elemzőt, a PestiTV rendszeres szereplőjét látta vendégül a Hobbista. Mi másról is lett volna szó, mint a választásokról. De persze előkerült az is, hogy Attilát árulóként tartotta nyilván az ellenzéki buborék, miután rendszeresen bírálta Márki-Zay Pétert a végeláthatatlan és zavaros szónoklatai miatt. Bevallotta, hogy kétharmadra nem számított, de biztos volt a Fidesz győzelmében, mivel érzékelte, hogy a nagyvárosokban is tömegével fordulnak el az összefogástól az összefogást adó pártok szavazói.
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture