Saját munkatársuk leplezte le a Telex hazugsággyárát 2022.02.22.

Saját munkatársuk leplezte le a Telex hazugsággyárát

Saját munkatársuk leplezte le a Telex hazugsággyárát

Erdély borús egén újra kisütött a nap, ugyanis megmenekült a magukat független újságíróknak (mindenki mást propagandistának) tituláló Transindex. Mindössze egy apró változás történt csak a szerkesztőség életében, ugyanis ezentúl Transtelex néven folytatják a munkát, a magyarországi Telex erdélyi leányvállalataként. Elmondásuk szerint nem bírták a politikai nyomást és fejest ugrottak a bizonytalanságba, a háttérben viszont már hónapok óta megállapodtak a Telex vezetőségével. Ennek tükrében mennyire hiteles a Telex eredettörténete?

Az ukrán-orosz konfliktust sem hagyhatjuk figyelmen kívül, ugyanis nem kizárt, hogy háború felé közeledik a keleti szomszédunk. Viszonylag új hír, hogy Putyin elismerte Donyeck és Luhanszk függetlenségét, ezzel felpaprikázva az ukránokat. Ez persze még nem egyértelmű jele a háborúnak, a puskaporos hangulat viszont aggodalomra ad okot.

Az adás végéhez közeledve szó volt a kanadai helyzetről is. Justin Trudeau, Kanada miniszterelnöke a tüntetések miatt drákói szigorhoz folyamodott, szükségállapotot vezetett be, lovasrohamot küldött a tüntetőkre és a bankokkal egyeztetve befagyasztatta azok számláját, akik állampolgári jogaik birtokában részt vesznek a békés megmozdulásokon. A magántulajdon ilyen szintű lefoglalására a nyugati “demokráciákban” rég nem volt példa. Beköszöntött volna Kanadában a neokommunizmus?

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture