Teljes káosz: az ellenzék azt sem tudja, hanyadikán van harmadika

Teljes káosz: az ellenzék azt sem tudja, hanyadikán van harmadika

Teljes káosz: az ellenzék azt sem tudja, hanyadikán van harmadika

Az elmúlt néhány napban a hazai baloldal olyan performanszot adott elő, amit szakképzett humoristák általában napokig írnak. Bangóné Borbély Ildikóról kiderült, hogy kamuzott a diplomáját illetően, ezért az MSZP-s párttársai pillanatok alatt meg is váltak tőle, hiszen ez már nekik is sok! Csak remélni tudjuk, hogy ennek semmi köze a limitált listás helyekhez és a helyekért folytatott flúgos futamhoz.
Eközben Donáth Anna azon hiperventillált, hogy a Facebook-on jobboldali vélemény is létezik, ami ellen az EU nem tesz semmit, csak ül és nézi! Felmerül a kérdés, hogy mit remél az EU-tól? Brüsszel lépjen fel a független jobboldali tartalomkészítők ellen és szankcionálja őket?
Eközben ismét felbukkant a magyar politika legnagyobb hullócsillag-metaforája, Fekete-Győr András is, aki Márki-Zayt helyettesítette, míg a kapitány gyengélkedett. A helyettesítés jól sikerült. Bandi azt sem tudta, hanyadikán van harmadika, de ezt már megszokhattuk.
Végül pedig Márki-Zay – kapitány – Péter is legutóbbi sértegetései is előkerültek. Ezúttal a fogyatékosokat sikerült megaláznia.
Tényleg ez az ellenzék színe-java? Ennyit tudott magából 12 év alatt kitermelni a baloldal?
“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Főcím
Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture