Ha megszólsz egy lánynak öltözött fiút, elrepít a boszorkány 2021.11.02.

Ha megszólsz egy lánynak öltözött fiút, elrepít a boszorkány

Ha megszólsz egy lánynak öltözött fiút, elrepít a boszorkány

2021-ben egy reklám már nem a termékről szól, hanem a gyártó hitvallásáról. A haladóbaloldal felállította a „jóemberség” mércéjét, a világcégek pedig szívesen tesznek a kedvükre. Máig kérdéses, hogy mi az összefüggés a transznemű gyerek és a csokoládé között, de a domináns ideológiának való megfelelés sokkal fontosabb a terméknél

A Joe Biden ellen kirobbanó spontán megmozdulások eltitkolhatatlan méreteket öltöttek, az NBC egyik riportere azonban mégis megpróbálta eltusolni az egyik esetet. Mialatt a Nascar közönsége a F#ck Joe Biden-t skandálta, a szelektív hallású riporter valami teljesen mást hallott. Vajon mi a kínosabb? Úgy tenni, mintha nem létezne a jelenség vagy ostobának nézni a nézőket?

A rasszizmus szerencsére kezd kimenni a divatból, de bátran állíthatjuk, hogy a nyugati világban teljesen visszaszorult. Már rég eltörölték azokat a törvényeket, amelyek bőrszín alapján osztályozták az embereket, viszont az amerikai egyetemek kezdenek átesni a ló túloldalára. Ezt számos diák észrevette és inkább feketének vallotta magát a jelentkezésilapon, hogy előnyhöz jusson, amiből óriási botrány kerekedett. Egyesek szerint ez is a feketékkel szembeni elnyomást igazolja.

“Köszönjük, hogy a reklám megnézésével támogatod a PestiTV létezését!”

Keresés

Enter / ESC visszatérés

By signing in, you agree to our terms and conditions and our privacy policy.

New membership are not allowed.

All Right Reserved 2020 PestiTV/PestiSrácok.hu

Hide picture